Schrobmachine Ø 430 mm

Schrobmachine Ø 430 mm huren? De schrobmachine met diameter 430 mm is ideaal om te huren voor het schrobben en boenen van vrijwel alle soorten vloeren. Het is een ideale machine om te huren wanneer je een vloer diep wilt reinigen of desinfecteren.

Per dag:
30,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          75,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Schrobmachine Ø 430 mm huren? De schrobmachine Ø 430 mm is dankzij de twee stabiele aluminium geleidestangen perfect uitgebalanceerd. Je kan zowel harde als elastische vloeroppervlakken polijsten en reinigen met dit apparaat. Maar het toestel is ook zeer geschikt voor het inwerken van onderhoudsproducten in houten vloeren. Dankzij zijn hoog borsteltoerental (450 omw/min) kan er grondig en snel worden gewerkt.

Kortweg is een schrobmachine een machine die als hoofddoel het schrobben van een vloer heeft. Echter heeft de schrobzuigmachine heeft als toevoeging op de eenschijfsmachine dat er twee watertanks aanwezig zijn en de mogelijkheid tot het opzuigen van het water. De watertanks zijn altijd gescheiden, een voor het schone water en de andere tank voor het vuile water.

Specificaties

Werkbreedte (mm):        430
Max. vermogen:               1760 Watt
Borsteldruk:                     42 g
Borsteltoerental:            450 omw/min
Geluidsniveau:                 63 dB/A
Gewicht:                            45,7 kg
Afmetingen (l x b x h):    660 x 420 x 1180 mm

Veelgestelde vragen

Je kan naast het huren van de schrobmachine, ook reinigingsmiddel kopen. Wij adviseren om Fris vloerreiniger te gebruiken. Dit is biologische afbreekbaar reinigingsmiddel voor alle soorten plavuizen, natuursteen en tegelvloeren. Fris vloerreiniger droogt snel en laat geen strepen achter.
Je kunt met d schrobmachine allerlei vloeren schoonmaaken. Betonvloeren, plavuizen, natuursteen en tegelvloeren zijn voorbeelden van vloeren die je goed schoon krijgt dankzij de schrobmachine.

Je kan de schrobmachine vrij compact opbergen. Hierdoor is de machine in de meeste personenauto’s te vervoeren.

Meegeleverd

Schrobmachine:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 30,-              € 38,84
Per week:             € 75,-               € 97,10

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Schrobmachine huren in de buurt

Je kunt de schrobmachine Ø 430 mm bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de vloeren schrobmachine op te halen. Of laat de schrobmachine bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede