Schaarhoogwerker diesel 12 meter

Schaarhoogwerker diesel 12 meter huren? Een schaarhoogwerker op diesel werkt stabiel onder elke omstandigheid. De schaarhoogwerker is geschikt voor onverharde ondergronden. Bij bouwputten of terrein in aanleg kom je de ruwterrein hoogwerkers regelmatig tegen. De diesel schaarhoogwerker kan gemakkelijk worden ingezet bij het werken aan vlakke gevels of recht onder de werkzaamheden.

Rijden en functioneren op volledige hoogte is geen probleem met deze ruwterrein schaarlift

Daarnaast kun je onder maximaal 40% helling staan met deze diesel schaarhoogwerker 

Snel en efficiënt werkzaamheden verrichten op ruw terrein, doe je met een schaarhoogwerker op diesel 12 meter

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een schaarhoogwerker op diesel huren? Met een 12 meter werkhoogte zorg je voor het verhogen van de productiviteit op bouwplaatsen. De Genie schaarlift voor ruw terrein is een speciaal gebouwde vierwielaangedreven machine met positieve tractieregeling. Kortom je kunt je productiviteit verhogen op veeleisende bouwplaatsen in de buitenlucht dankzij deze diesel schaarhoogwerker.

Want je kunt met deze diesel 4×4 schaarhoogwerker snel en efficiënt werkzaamheden op ruw terrein uitvoeren. De schaarhoogwerker is zelfrijdend en verrijdbaar op volledige hoogte. De werkhoogte bedraagt 11,75 meter en de schaarlift heeft een uitschuifbaar platform. Wanneer het werkplatform helemaal uitgeschoven is heeft het platform de volgende afmetingen: 160 cm x 432 cm. De capaciteit van het platform bedraagt 680 kilo. Je kunt dus met meerdere personen op hoogte werkzaamheden uitvoeren.

Specificaties

Merk: Genie
Aandrijving: diesel 4×4
Werkhoogte: 11,75 meter
Platform hoogte: 9,75  meter
Maximale last platform: 680 kg
Lengte: 3,12 meter
Breedte: 1,6 meter
Hoogte (met railing uitgeklapt): 2,59 meter
Hoogte (met railing ingeklapt): 1,92 meter
Platform afmeting: 1,6 m x 3,12m
Platform verlening: 0,74 m
Draaicirkel: 4,6 meter
Maximale hellingshoek: 40%
Gewicht: 3309 kg

Handleidingen

In de gebruikshandleiding staat precies uitgelegd hoe de schaarhoogwerker werkt. En belangrijker, hoe je er veilig mee aan de slag kunt.  Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de schaarlift. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Schaarhoogwerker op diesel huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-b. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de schaarhoogwerker op diesel te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Schaarhoogwerker op diesel huren?

De schaarhoogwerker op diesel kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad