Schaarhoogwerker diesel 10 meter

Schaarhoogwerker diesel 10 meter huren? Een schaarhoogwerker op diesel werkt stabiel onder elke omstandigheid. De schaarhoogwerker is geschikt voor onverharde ondergronden. Bij bouwputten of terrein in aanleg kom je de ruwterrein hoogwerkers regelmatig tegen. De diesel schaarhoogwerker kan gemakkelijk worden ingezet bij het werken aan vlakke gevels of recht onder de werkzaamheden.

De diesel schaarhoogwerker 4×4 heeft een werkhoogte van bijna 10 meter

Met het uitschuifbaar werkplatform wordt er extra ruimte gecreëerd waardoor er gemakkelijk met meerdere personen op hoogte gewerkt kan worden
De schaarhoogwerker is verrijdbaar op volledige hoogte
  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een schaarhoogwerker op diesel huren? Met deze schaarlift 10 meter is ideaal om te huren voor het gebruik op ruwterrein. Bovendien kun je met deze schaarhoogwerker manoeuvreren op minder flanke ondergronden. Maar toch erg veilig en stabiel staan. Kortom met deze 4×4 diesel schaarhoogwerker is het werken op een ruwe ondergrond geen probleem.

Daarnaast heeft de schaarhoogwerker een werkhoogte van bijna 10 meter. Met het uitschuifbaar werkplatform wordt er extra ruimte gecreëerd waardoor er gemakkelijk met meerdere personen op hoogte gewerkt kan worden. De schaarhoogwerker is verrijdbaar op volledige hoogte en de platformcapaciteit bedraagt 567 kg.

Specificaties

Merk: Genie
Aandrijving: diesel 4×4
Werkhoogte: 9,90 meter
Platform hoogte: 7,90 meter
Maximale last platform: 567 kg
Lengte: 2,67 meter
Breedte: 1,73 meter
Hoogte (met railing uitgeklapt): 2,32 meter
Hoogte (met railing ingeklapt): 1,70 meter
Platform afmeting: 2,51m x 1,55m
Platform verlening: 1,45 m
Draaicirkel: 3,68 meter
Maximale hellingshoek: 35%
Gewicht: 3700 kg

Handleidingen

In de gebruikshandleiding staat precies uitgelegd hoe de schaarhoogwerker werkt. En belangrijker, hoe je er veilig mee aan de slag kunt.  Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de schaarlift. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Schaarhoogwerker op diesel huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de schaarhoogwerker op diesel te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Schaarhoogwerker op diesel huren?

De schaarhoogwerker op diesel kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad