Stofafzuiging

Filterbox stofafzuiging huren? De Dryfast Filterbox FB300 huur je voor vele toepassingen voor de beheersing van luchtkwaliteit. Zo is de filterkast met behulp van een koolstoffilter te gebruiken voor geurbeheersing. Maar ook kun je de filterbox in combinatie met de juiste filter gebruiken voor bijvoorbeeld verfnevel en nog veel meer. Ontdek nu de stofafzuiging.

Per dag:
12,50 excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          37,50 excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

De juiste stofbeheersing voor je project behaal je met door de filterbox stofafzuiging te huren. Naast eerdere ontwikkeld stofbeheersing oplossingen, is er sinds kort een compacte manier om stof correct te beheersen. Dit kan met de Dryfast filterbox FB300.

Je kunt de filterbox stofafzuiging huren en niet alleen aansluiten op de Dryfast DAF en TTV serie, maar ook op andere merken hogedruk axiaal ventilatoren met een slangaansluiting van Ø 300 mm en een luchtverplaatsing tussen 2000 en 4000 m³/u. Kortom dit maakt de FB300 uniek in zijn segment.

Wat deze sterke kunststof Dryfast Filterbox nog meer uniek maakt is demogelijkheden wat betreft filtercombinatie. Afhankelijk van de filter kun je gaan voor:

  • Verschillende filters beschikbaar, zoals G4, F9, F7,HEPA, Koolstof en verfnevel
  • Met koolstoffilter te gebruiken voor geurbeheersing

Verder is de FB300 is stapelbaar voor ruimtebesparend transport. Ook kun je de filterkast eenvoudig met een hogedrukreiniger schoonmaken. En tot slot is de stofafzuiging geschikt voor binnen- en buitenopstelling (buiten alleen uitblazend).

Let op! Dryfast filterkast FB300 wordt compleet geleverd met een 30 cm aansluitslang Ø300 mm en 2 slangklemmen. Maar exclusief filters!

Specificaties

Gewicht:                                      13,60 kg
IP Beschermingsklasse          IP22 pomp                                        Stroomopname                         230 V/50 HZ

 

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 12,50                € 16,18
Per week:             € 37,50                € 48,55

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Pompbox huren in de buurt

Je kunt de Pompbox bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om Dryfast Pompbox DPB230 op te halen. Of laat de Pompbox bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede