Stofafzuiging

Filterbox stofafzuiging huren? De Dryfast Filterbox FB300 huur je voor vele toepassingen voor de beheersing van luchtkwaliteit. Zo is de filterkast met behulp van een koolstoffilter te gebruiken voor geurbeheersing. Maar ook kun je de filterbox in combinatie met de juiste filter gebruiken voor bijvoorbeeld verfnevel en nog veel meer. Ontdek nu de stofafzuiging.

Per dag:
10,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          20,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

De juiste stofbeheersing voor je project behaal je met door de filterbox stofafzuiging te huren. Naast eerdere ontwikkeld stofbeheersing oplossingen, is er sinds kort een compacte manier om stof correct te beheersen. Dit kan met de Dryfast filterbox FB300.

Je kunt de filterbox stofafzuiging huren en niet alleen aansluiten op de Dryfast DAF en TTV serie, maar ook op andere merken hogedruk axiaal ventilatoren met een slangaansluiting van Ø 300 mm en een luchtverplaatsing tussen 2000 en 4000 m³/u. Kortom dit maakt de FB300 uniek in zijn segment.

Wat deze sterke kunststof Dryfast Filterbox nog meer uniek maakt is demogelijkheden wat betreft filtercombinatie. Afhankelijk van de filter kun je gaan voor:

  • Verschillende filters beschikbaar, zoals G4, F9, F7,HEPA, Koolstof en verfnevel
  • Met koolstoffilter te gebruiken voor geurbeheersing

Verder is de FB300 is stapelbaar voor ruimtebesparend transport. Ook kun je de filterkast eenvoudig met een hogedrukreiniger schoonmaken. En tot slot is de stofafzuiging geschikt voor binnen- en buitenopstelling (buiten alleen uitblazend).

Let op! Dryfast filterkast FB300 wordt compleet geleverd met een 30 cm aansluitslang Ø300 mm en 2 slangklemmen. Maar exclusief filters!

Specificaties

Gewicht:                  13 kg
Afmeting:                 53,5 x 66 x 62 cm
Slangaansluiting:  300 mm 
Materiaal:                 kunststof

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende filters verkrijgbaar voor de Dryfast filterbox stofafzuiging. Je kunt in het filteroverzicht zien welke je nodig hebt.

Ja, naast de filterbox heb je ook een ventilator en slang nodig. Dit voor de aan- en afzuiging van de ruimte in combinatie met het filter.

Meegeleverd

Filterbox:           1 stuk

Optioneel

G4 grofstoffilter
F9 fijnstof cassettefilter
F7 fijnstof zakkenfilter
HEPA filterelement
Koolstoffilter
Verfnevelfilter
Ventilator

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 10,-                € 12,95
Per week:             € 20,-                € 25,89

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Stofafzuiging huren in de buurt

Je kunt de filterbox bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om Dryfast FB300 op te halen. Of laat de filterbox bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede