Dubbele trap 8 treden

Een dubbele trap is handig om te huren doordat deze eenvoudig is te vervoeren. Bovendien kun je een dubbele trap aan beide kanten beklimmen. Waardoor er ook met twee personen tegelijk gemakkelijk en veilig geklust kan worden.

Per dag:
12,50 excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          25,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Dubbele trappen zijn trapladders die aan beide kanten beklommen kunnen worden. Je kunt bij GECO Verhuur een dubbele trap met 8 treden huren. Vaak gebruikt door schilders, stukadoors, voegers, installateurs en op de bouw.

De dubbele trap is geschikt voor intensief en veelzijdig gebruik. Daarnaast zeer gebruiksvriendelijk en robuust. Omdat de trapladders aan allebei de kanten te gebruiken zijn, levert dan extra voordelen op.

Op deze manier verplaats je de trapladder namelijk maar weinig. Waardoor deze ergonomisch in gebruik is.

Daarnaast is een dubbele trapladder door de – in 2 seconden in- en uit te klappen – steunbeugel gemakkelijk en compact te vervoeren. Bijkomend voordeel is dat de stijlen ook nog eens vuilafstotend werken.

Specificaties

Stahoogte:            188 cm
Werkhoogte:         388 cm
Gewicht:                 17 kg
Aantal treden:       2 x 8 treden
Optrede:                 25 cm
Merk:                       DIRKS

Veelgestelde vragen

De dubbele trap is makkelijk op te klappen waardoor je de dubbele trap vaak mee kunt nemen in je bus of auto. De lengte is 1,8 meter waardoor deze in veel auto’s past.

Als je de trap maar tijdelijk nodig hebt, is huren een ideale oplossing. Bovendien zijn deze trapladders zijn aan beide kanten te gebruiken. Hierdoor hoef je de trap weinig te verplaatsen en kun je ook met z’n tweeën werken.

Je kan bij GECO ook verschillende merken en soorten trappen kopen. Hier vind je een compleet overzicht van alle te koop dubbele trappen. Specifiek een dubbele trap 8 treden kopen? Dat kan ook.

Meegeleverd

Dubbele trap:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 12,50              € 16,18
Per week:             € 25,-                 € 32,37

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Dubbele trap huren in de buurt

Je kunt de dubbele trap 8 treden bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de dubbele trap op te halen. Of laat de trap bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede