Polijstmachine

De polijstmachine of poetsmachine is ideaal om te huren voor het afwerken van metalen. De polijstmachine speciaal is ontwikkeld voor het poetsen met 150mm polijstpads en poetsvachten. Door de combinatie van zeer licht gewicht en een zeer sterke elektromotor voelt deze machine fijn aan tijdens het poetsen. Hierdoor kan je langer polijsten zonder lamme armen te krijgen. Je kunt langer werken met deze poets-/ polijstmachine doordat het gewicht licht is en het een krachtig apparaat is. De polijstmachine is met asvergrendeling, een handige verstelbare handgreep en een traploze snelheidsregelaar is het jouw ideale handgereedschap.

Je kunt langer werken met deze poets en polijstmachine doordat het gewicht licht is en het een krachtig apparaat is

Bovendien is de machine geschikt voor het schuren van metaal en andere materialen afhankelijk van de schuurpad

Met asvergrendeling, een handige verstelbare handgreep en een traploze snelheidsregelaar is het een ideale polijstmachine
  • Dag 12,-
  • Week 30,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

De poetsmachine en polijstmachine is een lichte maar tevens zeer krachtige poetsmachine en polijstmachine die ideaal geschikt is voor het polijsten van de wat kleinere gelakte oppervlakken. Het is een excentrisch roterende poetsmachine. Die in de volksmond ook wel een DAP (Dual Action) polijstmachine wordt genoemd. Dit is de meest gebruikte machine voor het polijsten van een auto. Met een Dual Action poetsmachine ben je in staat om krassen, hologrammen en swirls uit de lak van de auto te polijsten. Daarnaast brengt deze machine in combinatie met fijn polijstmiddel en een zachte poetsschijf, de lak op een geweldige hoogglans. De glans die de auto had toen je hem nieuw kocht.

De kop en steunschijf van een excentrische poetsmachine draait om zijn eigen as, waardoor deze tijdens het roteren een “uitslag” heeft. Dankzij de uitslag tijdens het draaien hoef je niet bang te zijn dat je de (blanke) lak van je auto verbrand. Om deze reden is een DAP polijstmachine veilig in gebruik en geschikt voor het poetsen van iedere autolak. Een excentrische poetsmachine is dan ook de beste machine voor beginners die de lak van hun auto willen polijsten. Met deze machine kan je niks fout doen, alleen maar goed.

Specificaties

Vermogen: 1400 Watt
Toerental:  1100 – 3700 toeren/min
Schroefdraad:  M14
Gewicht:  1,9 kg
Kabellengte :  4 meter
Asvergrendeling:  ja

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de loopbrug gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Polijstmachine huren?

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

Het is tevens mogelijk om de polijstmachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Polijstmachine huren?

De poetsmachine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad