Polijstmachine

De polijstmachine of poetsmachine is ideaal om te huren voor het afwerken van metalen. De polijstmachine speciaal is ontwikkeld voor het poetsen met 150mm polijstpads en poetsvachten. Door de combinatie van zeer licht gewicht en een zeer sterke elektromotor voelt deze machine fijn aan tijdens het poetsen. Hierdoor kan je langer polijsten zonder lamme armen te krijgen. Je kunt langer werken met deze poets-/ polijstmachine doordat het gewicht licht is en het een krachtig apparaat is.

Per dag:
12,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          30,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

De poetsmachine en polijstmachine is een lichte maar tevens zeer krachtige poetsmachine en polijstmachine die ideaal geschikt is voor het polijsten van de wat kleinere gelakte oppervlakken. Het is een excentrisch roterende poetsmachine. Die in de volksmond ook wel een DAP (Dual Action) polijstmachine wordt genoemd. Dit is de meest gebruikte machine voor het polijsten van een auto. Met een Dual Action poetsmachine ben je in staat om krassen, hologrammen en swirls uit de lak van de auto te polijsten. Daarnaast brengt deze machine in combinatie met fijn polijstmiddel en een zachte poetsschijf, de lak op een geweldige hoogglans. De glans die de auto had toen je hem nieuw kocht.

De polijstmachine is met asvergrendeling, een handige verstelbare handgreep en een traploze snelheidsregelaar is het jouw ideale handgereedschap. Wil je liever een polijstmachine kopen in plaats van huren? Je kunt meerdere polijstmachines kopen bij GECO Verkoop.

De kop en steunschijf van een excentrische poetsmachine draait om zijn eigen as, waardoor deze tijdens het roteren een “uitslag” heeft. Dankzij de uitslag tijdens het draaien hoef je niet bang te zijn dat je de (blanke) lak van je auto verbrand. Om deze reden is een DAP polijstmachine veilig in gebruik en geschikt voor het poetsen van iedere autolak. Een excentrische poetsmachine is dan ook de beste machine voor beginners die de lak van hun auto willen polijsten. Met deze machine kan je niks fout doen, alleen maar goed.

Specificaties

Vermogen:                1400 Watt
Toerental:                  1100 – 3700 toeren/min
Schroefdraad:          M14
Gewicht:                    1,9 kg
Kabellengte :            4 meter
Asvergrendeling:     ja

Veelgestelde vragen

De polijstmachine is geschikt voor het schuren van metaal of hout en andere materialen afhankelijk van de schuurpad.

Nee, GECO kan jou ontzorgen wat betreft het gebruik van de polijstmachine. Geef aan welke klus jij hebt en wij zorgen dat je de juiste pad af kunt nemen.

Meegeleverd

Polijstmachine:             1 stuk

Optioneel

Polijstpad
Gehoorbescherming
Veiligheidsbril
Handschoenen

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 12,-                € 15,54
Per week:             € 30,-               € 38,84

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Polijstmachine huren in de buurt

Je kunt de poets- en polijstmachine bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de polijstmachine op te halen. Of laat de poetsmachine bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede