Dremel graveerpen

De dremel graveerpen is ideaal om te huren voor elke precisieklus. De graveerpen heeft verwisselbare accessoires en hulpstukken waarmee je elke precisieklus aan kan pakken. Zowel snijden, polijsten en graveren is met deze Dremel geen enkel probleem. Je hebt totale controle over jouw klus door de fijne grip en het controle-system van Dremel. De graveerpen is voor elke precisieklus de oplossing.

Per dag:
10,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          20,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Als je een dremel wilt huren, kies je voor een multifunctioneel stuk gereedschap. Boren, slijpen, schuren, poetsen, graveren en zelfs polijsten. De Dremel is een graveerpen. Bovendien is de dremel multigereedschap dat uniek is wat betreft zijn ergonomisch ontwerp. Hierdoor heb je een comfortabele grip met een handige lichtgewicht behuizin. De Dremel is het ideale gereedschap als je detailklussen moet uitvoeren.

Gebruik de superieure Dremel accessoires en hulpstukken om talloze mogelijkheden te ontdekken: gedetailleerd schuren, nauwkeurig frezen, polijsten voor een fantastische afwerking of zelfs snijden door allerlei soorten materialen.

Specificaties

Gewicht:                        0,55 kg
Snelheid onbelast:      10.000 – 33.000 t/min
Geluidsniveau:             80 dB(A)
Trilling:                           2.5 m/s²

Veelgestelde vragen

Met alle gratis accessoires van de Dremel, heb je voor elke klus een oplossing. Je ziet op de afbeelding de inbegrepen werktuigen.

Je hebt met de graveer en haar talloze accessoires voor elke klus wat. Maar de populairste werkzaamheid met de dremel is het graveren van materialen.

Meegeleverd

Dremel:                                      1 stuk
Koffer incl. accessoires:        1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 10,-                € 12,95
Per week:             € 20,-                € 25,89

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Dremel graveerpen huren in de buurt

Je kunt de dremel bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de graveerpen op te halen. Of laat de dremel bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede