Haakse slijper Ø125 mm

De haakse slijper Ø125 mm is ideaal om te huren voor het doorslijpen van steen en metaal en voor het afbramen van metaal. De slijptol of ook wel flex slijper genoemd is geschikt om zowel metaal, steen of zelfs hout te bewerken. Alles valt of staat met de juiste slijpschijven. De slijptol is voorzien van beschermkap waardoor je weinig vonken in jouw richting krijgt. De haakse slijper op snoer is uitgevoerd met vibration control waardoor u comfortabel werkt. Voor uw werkzaamheden zijn bij GECO Verhuur diverse slijpschijven los verkrijgbaar

De herstartbeveiliging voorkomt het onverwacht inschakelen van de haakse slijper
De softstart zorgt voor een elektronische zachte aanloop en voorkomt wegspringen
Je werkt altijd in de meest ideale houding door de verstelbare handgreep van de haakse slijper Ø125 mm
  • Dag 10,-
  • Week 25,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Voor het langdurig uitvoeren van slijpklussen, is de Bosch haakse slijper Ø125 mm een geschikte haakse slijper om te huren. De 720 watt slijptol is met 1,9 kilogram niet zwaar te noemen en ligt lekker in de hand. Zo slijp je met de 125 millimeter schijf stenen of stalen materialen door, zonder een te grote krachtsinspanning te hoeven leveren. Aan jouw veiligheid is gedacht door de haakse slijper te voorzien van herstartbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat de slijper niet automatisch aan gaat nadat de stroomtoevoer onderbreken is. De zijhandgreep is te verstellen, zodat de haakse slijper door zowel links- als rechtshandigen te gebruiken is.

Daarnaast is deze machine bedoeld voor het (door)slijpen van metaal, tegels en bakstenen. Kortom, de haakse slijper is ideaal om te huren voor het doorslijpen van steen en metaal en voor het afbramen van metaal.

Specificaties

Onbelast toerental: 11.000 min-1
Nominaal opgenomen vermogen: 720 W
Afgiftecapaciteit: 300 W
Schroefdraad van slijpas: M 14
Schijfdiameter: 125 mm
Gewicht: 1,9 kg
Afmetingen verpakking (breedte x lengte x hoogte): 131 x 362 x 123 mm
Geluidsdruknivevau:  91 dB(A)
Trillingsemissiewaarde bij afbramen:  6,5 m/s²

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de haakse slijper op accu gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Haakse slijper huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de haakse slijper te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Haakse slijper huren?

De haakse slijpmachine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad