Onkruidborstelmachine

Wil je een onkruidborstelmachine huren? De onkruidborstelmachine is ideaal om te huren voor het snel en eenvoudig verwijderen van onkruid en mos. Hierbij hoef je geen gebruik te maken van onnatuurlijke of zelfs verboden bestrijdingsmiddelen. Maar heb je wel direct resultaat en een prachtig bijgewerkte tuin of oprit dankzij de onkruidborstel op benzine.

Per dag:
45,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          135,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Onkruidborstelmachine huren? Als je snel en eenvoudig onkruid en mos verwijderen, dan is de Ariens onkruidborstelmachine de juiste machine. Je maakt door gebruik te maken van de machine, geen gebruik van bestrijdingsmiddelen. Maar je hebt wel direct een schoon resultaat.

Het lage eigen gewicht van slechts 40 kg en de extra grote wielen maken deze machine zeer wendbaar en licht te bedienen. Bovendien dankzij de nieuwe borstelkop, met 6 borstelelementen en snelwisselsysteem, borstelt de onrkuidborstel ruim buiten de wielen. Verder is de machine voorzien van trillingdempers en een reductiekit wat het comfort verder verhoogt. Hierdoor kun je een langere tijd onkruid verwijderen, zonder vermoeid te raken.

Specificaties

Cilinderinhoud:                    163 cm³
Max. motorvermogen:        6 pk
Duwboom:                             verstelbaar
Gewicht:                                 40 kg
Werkbreedte:                        37 cm
Trillingsniveau:                    8 m/s²

Veelgestelde vragen

Je werkt efficiënt en duurzaam met de onkruidborstelmachine. Door de onkruidborstelmachine te huren, hoef je geen gebruik te maken van milieuvervuilende bestrijdingsmiddelen.

Grof onkruid of aanslag op tegels kun je met deze stevige borstel verwijderen. Heb je vervelend onkruid tussen de straatstenen? Huur dan een onkruidbrander in de vorm van een dakbrander.

De onkruidborstelmachine draait op Aspen 4-takt benzine. Je krijgt de onkruidborstelmachine vol mee. Na jouw huurperiode dien je deze weer vol terug in te leveren. Je kan bij ons flesjes Aspen 4-takt kopen om dit af te vullen.

Meegeleverd

Onkruidborstelmachine:         1 stuks
Borstelkit:                                   6 stuks
Volle benzine tank:                   1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 45,-                € 58,26
Per week:             € 135,-               € 174,78

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Onkruidborstelmachine huren in de buurt

Je kunt de onkruidborstelmachine bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de onkruidverwijderaar op te halen. Of laat de borstelmachine bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede