Verlengkabel 16 A 10 meter

Verlengkabel 16 A 10 meter huren? Een verlangkabel is ideaal om te huren omdat de kabels een verbinding tussen aggregaten en verdeelkasten kunnen maken. Gebruikers van deze kabels zijn met name de industrie, de bouw en evenementenorganisaties. Verlengkabels van GECO Verhuur hebben een 5-polige stekker en contrastekker. De verlengkabel is 10 meter lang.

Per dag:
5,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          10,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

De verlengkabels van GECO Verhuur zorgen ervoor dat je altijd stroom hebt. De meest lastig bereikbare plekken op je werkplek of evenement voorzie je met een verlengkabel eenvoudig van een stroompunt. Afhankelijk van de de stroomsterkte uitgedrukt in ampère en lengte van de kabel, kun je bij ons meerdere verlengkabels huren. Verlengsnoeren zijn veelzijdige kabels die het mogelijk maken om overal te kunnen werken met tuingereedschap, muziek- en lichtinstallaties of andere apparaten.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat er in sommige huizen wel eens een 16 A stroompunt aanwezig is. Maar deze aansluiting zijn vooral in kantoor, bedrijfspanden en werkplaatsen. Echter kom je 32 A al minder vaak voor in kantoorpanden, werkplaatsen of bedrijfspanden. Ten slotte zien wij 63 ampère bijna alleen maar terug vanuit aggregaten. Dus vooral voor de stroomvoorziening bij festivals en evenementen.

Specificaties

Klasse:             verlengkabel
Gewicht:          4 kg
Lengte:             10 meter
Ampère:            16 A
Voltage:            400 V
Aantal polen:   5 polig

Veelgestelde vragen

De verlengkabel is 10 meter lang en heeft 400 V en een vijf polige stekker.

Een contrastekker is een vrouwelijke contacthuls waar een stekker ingestoken kan worden. Op deze manier voorzie je jouw elektrische apparaten eenvoudig van stroom.

Meegeleverd

Verlengkabel:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW       incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 5,-                 € 6,47
Per week:             € 10,-                € 12,95

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Verlengkabel huren in de buurt

Je kunt de verlengkabel 16 A 10 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de verlengkabel 16 A op te halen. Of laat de 10 meter lange verlengkabel bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede