Aggregaat 4 kVA

Aggregaat 4 kVA huren? De aggregaat is ideaal om te huren wanneer je geen stroomvoorziening hebt bij een verbouwing of ander project. Met de benzine aggregaat heeft je een goede, tijdelijke noodstroomvoorziening.

Per dag:
32,50 excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          85,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Aggregaat 4 kVA huren? De Europower stroomaggregaten met luchtgekoelde benzinemotor zijn krachtige en betrouwbare aggregaten. Voorzien van 2 stopcontacten kan de aggregaat stroom afgeven in 230 Volt 16A. Bovendien is de aggregaat 2 kVA uitgerust met stevig metalen frame.

Een aggregaat is een generator die elektriciteit produceert. Door middel van een verbrandingsmotor wordt fossiele brandstof (benzine of diesel) omgezet in stroom. De werking van een aggregaat is te vergelijken met de motor van een auto.

Daarnaast worden aggregaten gebruikt op het moment dat er geen of niet voldoende elektrisch vermogen beschikbaar is.

Stel je voor dat je bijvoorbeeld een evenement organiseert op een terrein waar licht, geluid of koeling nodig is. Maar zonder dat er een adequate aansluiting op het lichtnet voorhanden is. Of juist een kleinere klus waarbij je elektrisch gereedschap op snoer aangedreven moet worden. In deze gevallen is een aggregaat een ultieme uitkomst.

Specificaties

kVA maximaal:               4
kVA continue:                 3,6
Ampère (continu):         16A
Afmetingen (l x b x h):   77 x 51 x 56cm
Brandstof:                         benzine
Geluidsniveau:                 71 dB(A) op 7m

Veelgestelde vragen

Er dient schone alkylaatbenzine voor viertaktmotoren in. Dit is Aspen 4-takt benzine. Wij vullen de aggregaat standaard vol en na de huurperiode dien je deze weer vol in te leveren.

Een aggregaat is een machine die elektriciteit opwekt. In het aggregaat drijft een motor een generator aan. De generator zet deze mechanische energie om in elektriciteit.

Door de geringe afmetingen (77 x 51 x 56cm) kun je de aggregaat eenvoudig vervoeren per auto. Bovendien weegt de benzine aggregaat 64 kg waardoor dit ook prima te doen is.

Meegeleverd

Aggregaat:                    1 stuk 
Volle benzine tank:    1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW             incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 32,50                 € 42,78
Per week:             € 85,-                    € 110,05

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Benzine aggregaat huren in de buurt

Je kunt de benzine aggregaat 4 KVA bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de aggregaat op te halen. Of laat de 4 kVA aggregaat op benzine bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede