Vloerverwarmingsfrees

Vloerverwarmingsfrees huren? De vloerverwarmingsfrees is ideaal om te huren voor het aanbrengen van sleuven voor vloerverwarming. Je kunt met de vloerverwarmingsfreesmachines na het egaliseren van de vloer, sleuven voor vloerverwarming aan brengen in de vlakke vloer. De compacte en robuuste vloerfreesmachines zijn speciaal ontwikkeld voor het snel en precies aanbrengen van sleuven in vloeren.
De compacte vloerfreesmachine is geschikt voor het sleuven ten behoeve van vloerverwarming
Je kunt handmatige de diepte instelling en dankzij de zwenkwielen optimale wendbaarheid
Je kunt de vloerverwarmingsfrees huren voor het frezen van een breedte van 16 tot 18 mm en een maximale diepte van 25 mm
  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een vloerverwarmingsfrees huren? De compacte en robuuste freesmachine is geschikt voor het maken van vloerverwarmingsleuven. De machine is speciaal ontwikkeld voor het snel en precies aanbrengen van sleuven in (afwerk)vloeren voor de plaatsing van kunststof vloerverwarmingsbuizen met Ø16 of Ø18 mm.

Bovendien werk je uiterst nauwkeurig dankzij de handmatige diepte-instelling. Maar ook vanwege de geïntegreerde stofafzuiging via de zaagkap. De vloerverwarmingsfrees is op 230V uitgevoerd. Daarnaast is de vloerenfrees voorzien van een aanloopstartbegrenzer. Tijdens het werk steunt de machine uitsluitend op het centrale wiel en de diamantzaag. Ten slotte zorgen de meerdere zwenkwielen voor optimale wendbaarheid.

Specificaties

Aandrijving: elektrisch
Gewicht:  60 kg
Oppervlakte:  beton of cementdekvloer
Afmeting: 690x420x950mm
Spanning: 230 V / 400 V
Vermogen: 2,2 kW / 3,5 kW
Ampère: 16A / 7A
Asgat: 22,2 mm
Zaagblad: max. ø 125mm
Freesbreedte: 16 tot 18 mm
Zaagdiepte: max 25 mm

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de vloerverwarmingsfrees gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Vloerverwarmingsfrees huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de vloerenfrees te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Vloerverwarmingsfrees huren?

De vloerverwarmingsfrees kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad