Schrobzuigmachine 330 mm

Een schrobzuigmachine 330 mm is ideaal om te huren voor het schoon, droog en veilig maken van harde vloeroppervlakken. Met een schrobzuigmachine maak je bijna elk vloeroppervlak schoon: van smalle gangen en kleine overdekte ruimtes tot parkeerplaatsen.

De schrobzuigmachine is ideaal om te huren voor de reiniging van harde oppervlakken van 20 tot 200 m²
Hierdoor is de schrobzuigmachine het perfecte alternatief voor de manuele reiniging
Dankzij de zuigfunctie zijn de vloeren na de reiniging onmiddellijk droog
  • Dag 32,50
  • Week 97,50

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een schrobzuigmachine huren? Wij hebben ons assortiment vernieuwd met een nog beter presterende schrobzuigmachine. De schrobzuigmachine van ghibli & wirbel staat voor topreiningingsresultaten. Door de schrozuigmachine te huren, ga je voor een schrobmachine die de behoefte van de meest veeleisende schoonmaakprofessionals voldoet.

De stille schrobzuigmachine is voorzien van een ergonomische handgreep. Daarnaast een geïntegreerde ontgrendeling systeem, voor een gemakkelijke schoonmaken onder stoelen of tafels. Verder heb je achterste zwenkwielen. Wat maximale wendbaarheid en controle geeft. Bovendien heeft de schrobzuigmachine een geecombineerde borstelkop-/wisselsysteem: cilindrisch. Borstel met drie onderdrukniveaus (per knop). Een dubbele zuigmond met wisselend zuigsysteem. Tot slot is de zuigmachine uiterst compact. Dus ideaal voor smalle ruimtes, waar geen enkele andere schrobzuigmachine kan werken.

Specificaties

Maximale vermogen: 270 Watt
Aandrijving: 230 V (elektrisch)
Tankinhoud schoonwater: 7,5
Werkbreedte zuigen:  330 mm
Spray breedte: 430 mm
Geluidsniveau:  58 db(A)
Gewicht:  23 kg
Afmetingen:  640 x 450 x 422

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de schrobzuigmachine gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

Datasheet

Wil je meer weten over de schrobzuigmachine? Je kunt voordat je de machine gaat huren, het technische datasheet doornemen. Zo weet je precies of de schrobzuigmachine aan jouw eisen voldoet. 

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Schrobzuigmachine huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de compacte schrobzuigmachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Schrobzuigmachine huren?

De schrobzuigmachine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad