Boenschuurmachine

De boenschuurmachine is ideaal om te huren voor het schuren, reinigen en boenen van vloeren. Maar ook voor tussenschuren, polijsten en verwijderen van tapijtresten is een boenschuurmachine te gebruiken. Met de boenschuurmachine met Ø 406 mm, die ook vaak Woodboy wordt genoemd, kun je laminaat, linoleum, gewaxt parket, gevernist parket, geolied parket, PVC of steen gemakkelijk boenen of polijsten.

Per dag:
30,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          75,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Boenschuurmachine huren? Deze 16 inch Woodboy boenmachine is een professionele machine. Zowel geschikt voor het schuren, als het reinigen of boenen van vloeren. D

e Woodboy boenmachines zijn zeer betrouwbare machines met erg veel power, geschikt voor het echte proffesionele werk. Je kunt de boenschuurmachine dus huren voor het reinigen van de vloer. Maar ook voor het schuren van de vloer.

GECO denkt met je mee! Daarom is Woodboy ook verkrijgbaar met een machineverzwaring voor een hoger rendement. Als je de hoeken of onder radiatoren moet schuren, gaat dit erg lastig met een boenschuurmachine. Daarom adviseert GECO voor zulke gevallen om de kantenschuurmachine te gebruiken!

Daarnaast zijn de Woodboy boenmachines geschikt voor het aanpakken van harde vloeren. Zoals plavuizen of marmer. Verder worden ze ook vaak gebruikt voor het reinigen van het buitenterras.

Bovendien heeft de boenschuurmachine de mogelijkheid om verzwaard te worden. Met een gewicht van 10 kg zodat het werk nog effectiever zal worden uitgevoerd tijdens schuur of polijst werkzaamheden.

De boenschuurmachine is voorzien van een afzuigunit. Welke kan worden aangesloten op een stofzuiger voor het stofvrij werken indien je schuurwerkzaamheden wil gaan uitvoeren. Verder beschikt deze woodboy over een regelbare hoogte instelling, dus te gebruiken voor verschillende lengte van mensen.

Specificaties

Spanning:                220 V
Vermogen:               1500 W
Ampère:                    6 A
Toerental:                 150 t/m
Aandrijfschijven:    Ø 400 mm
Schuurschijf:           16” (406 mm)
Gewicht:                   32 kg

Veelgestelde vragen

Met de boenschuurmachine, die ook vaak Woodboy wordt genoemd, kun je laminaat, linoleum of gewaxt parket boenen of polijsten. Maar je kunt ook gevernist parket, geolied parket, PVC of steen gemakkelijk boenen of polijsten met de Woodboy.

De Woodboy boenschuurmachine is ook verkrijgbaar met een machineverzwaring voor een hoger rendement.

Je kan kiezen uit gaasschijven voor schuren en boenpads voor boenen. Bij de optionele artikelen vind je een overzicht welke geschikt is voor jouw klus en welke je dus los kunt kopen.

Meegeleverd

Boenschuurmachine:             1 stuk 
Machineverzwaring:              1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 30,-               € 38,84
Per week:             € 75,-                € 97,10

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Boenschuurmachine huren in de buurt

Je kunt de Woodboy bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de boenschuurmachine op te halen. Of laat de boenschuurmachine bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede