Boenschuurmachine

De boenschuurmachine is ideaal om te huren voor het schuren, reinigen en boenen van vloeren. Maar ook voor tussenschuren, polijsten en verwijderen van tapijtresten is een boenschuurmachine te gebruiken. Met de boenschuurmachine met Ø 406 mm, die ook vaak Woodboy wordt genoemd, kun je laminaat, linoleum, gewaxt parket, gevernist parket, geolied parket, PVC of steen gemakkelijk boenen of polijsten. GECO denkt met je mee! Daarom is Woodboy ook verkrijgbaar met een machineverzwaring voor een hoger rendement. Als je de hoeken of onder radiatoren moet schuren, gaat dit erg lastig met een boenschuurmachine. Daarom adviseert GECO voor zulke gevallen om de kantenschuurmachine te gebruiken!

Met de boenschuurmachine, die ook vaak Woodboy wordt genoemd, kun je laminaat, linoleum of gewaxt parket boenen of polijsten

Maar je kunt ook gevernist parket, geolied parket, PVC of steen gemakkelijk boenen of polijsten met de Woodboy

De Woodboy boenschuurmachine is ook verkrijgbaar met een machineverzwaring voor een hoger rendement
  • Dag 30,-
  • Week 75,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Boenschuurmachine huren? Deze 16 inch Woodboy boenmachine is een professionele machine. Zowel geschikt voor het schuren, als het reinigen of boenen van vloeren. De Woodboy boenmachines zijn zeer betrouwbare machines met erg veel power, geschikt voor het echte proffesionele werk. Je kunt de boenschuurmachine dus huren voor het reinigen van de vloer. Maar ook voor het schuren van de vloer.

Daarnaast zijn de Woodboy boenmachines geschikt voor het aanpakken van harde vloeren. Zoals plavuizen of marmer. Verder worden ze ook vaak gebruikt voor het reinigen van het buitenterras. Bovendien heeft de boenschuurmachine de mogelijkheid om verzwaard te worden. Met een gewicht van 10 kg zodat het werk nog effectiever zal worden uitgevoerd tijdens schuur of polijst werkzaamheden. De boenschuurmachine is voorzien van een afzuigunit. Welke kan worden aangesloten op een stofzuiger voor het stofvrij werken indien je schuurwerkzaamheden wil gaan uitvoeren. Verder beschikt deze woodboy over een regelbare hoogte instelling, dus te gebruiken voor verschillende lengte van mensen.

Specificaties

Spanning: 220 V
Vermogen: 1500 W
Ampère: 6 A
Toerental: 150 t/m
Aandrijfschijven: Ø 400 mm
Schuurschijf: 16” (406 mm)
Gewicht: 32 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de Woodboy boenschuurmachine gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Boenschuurmachine huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de boenschuurmachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Boenschuurmachine huren?

De Woodboy kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad