Betonschuurmachine 2 x Ø250mm

Betonschuurmachine 2xØ250mm huren? De betonschuurmachine beschikt over twee schijven. Hierdoor is de betonschuurmachine geschikt voor het gebruik op middelgrote tot grotere oppervlakten. Je schuur efficiënt en snel betonvloeren aan de hand van de betonschuurmachine 2 x Ø250 mm . De betonschuurmachine is tot slot zeer eenvoudig en vooral comfortabel in gebruik.

Per dag:
70,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          210,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Betonschuurmachine 2 x Ø250mm huren? De Trelawny betonschuurmachine is een betonschuurmachine met twee schuurschijven. Deze schuurmachine is uitermate geschikt voor het gebruik op middelgrote tot grotere oppervlakten.

De betonschuurmachine is zeer eenvoudig en comfortabel in gebruik. Bovendien kan de twee schijfs vloerschuurmachine stofvrij werken indien aangesloten aan de bijpassende bouwstofzuiger.

Daarnaast heeft de vloerschuurmachine met twee schijven een werkbreedte van Ø 500 mm. Wel adviseren wij altijd de gebruikshandleiding door te nemen. Kortom de betonschuurmachine is perfect voor het bewerken van middelgrote tot grotere vloeren. Maar ook het vlakken van vloeren, hechting schuren op beton, het verwijderen van coatings of lijmresten en polijsten van vloeren.

Specificaties

Werkbreedte:                      500 mm
Schuurdisc:                         2 x 250 mm
Schuurplaat:                       Quick Release
Werkbreedte:                      500 mm
Vermogen:                           2.2 kW
Aandrijving:                        elektrisch
Disc snelheid:                    360 rpm
Kabellengte:                      30 meter
Afmetingen L x B x H:     1220 x 660 x 914 mm
Gewicht:                             114 kg
Stofafzuiging:                   50 mm

Veelgestelde vragen

Beton vloerschuurmachine is het meest geschikte voor middelgrote tot grotere projecten. Je kunt er werkzaamheden zoals egaliseren en glad maken van beton, verwijderen van coatings, voorbereiding voor nieuwe coatings, herstellen van regenschade en polijsten mee uitvoeren.

Nee, het is een grote machine die niet in personenauto’s past. Het gewicht is al 114 kg en de afmetingen zijn 122 x 66 x 91cm. Wij raden daarom aan een aanhanger erbij te huren.

Nee, je kunt gebruik maken van de schuurschijven van GECO. Hier betaal je dan slijtagekosten over. Uiteraard is het ook toegestaan zelf schuurschijven te kopen, dit kan tevens bij ons. 

Meegeleverd

Schuurschijven:               6 stuks (let op slijtagekosten)

Optioneel

Gehoorbescherming
Stofafzuiging
Verlengkabels

Tarieven

                                 excl. BTW            incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 70,-                    € 90,63
Per week:             € 210,-                   € 271,89

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Betonschuurmachine huren in de buurt

Je kunt de betonschuurmachine 2 x Ø250mm bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de betonschuurmachine op te halen. Of laat de betonvloer schuurmachine bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede