Betonschuurmachine 2 x Ø250mm

Betonschuurmachine 2xØ250mm huren? De betonschuurmachine beschikt over twee schijven. Hierdoor is de betonschuurmachine geschikt voor het gebruik op middelgrote tot grotere oppervlakten. Je schuur efficiënt en snel betonvloeren aan de hand van de betonschuurmachine 2 x Ø250 mm . De betonschuurmachine is tot slot zeer eenvoudig en vooral comfortabel in gebruik.

De betonschuurmachine is geschikt om middelgrote tot grotere oppervlakten te schuren
Je kunt de betonschuurmachine huren vanwege het grote gebruik gemak en de grote werkbreedte van Ø 500 mm

je regelt eenvoudig de schuurdiepte en agressiviteit van de betonschuurmachine

  • Dag 70,-
  • Week 210,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Betonschuurmachine 2 x Ø250mm huren? De Trelawny betonschuurmachine is een betonschuurmachine met twee schuurschijven. Deze schuurmachine is uitermate geschikt voor het gebruik op middelgrote tot grotere oppervlakten. De betonschuurmachine is zeer eenvoudig en comfortabel in gebruik. Bovendien kan de twee schijfs vloerschuurmachine stofvrij werken indien aangesloten aan de bijpassende bouwstofzuiger.

Daarnaast heeft de vloerschuurmachine met twee schijven een werkbreedte van Ø 500 mm. Verder kun je eenvoudig de schuurdiepte en de agressiviteit bepalen. Door de precieze bediening, loop je geen risico op beschadiging van de vloer. Wel adviseren wij altijd de gebruikshandleiding door te nemen. Tevens beschikt de betonschuurmachine over een watersysteem voor natschuren. Kortom de betonschuurmachine is perfect voor het bewerken van middelgrote tot grotere vloeren. Maar ook het vlakken van vloeren, hechting schuren op beton, het verwijderen van coatings of lijmresten en polijsten van vloeren.

Specificaties

Werkbreedte: 500 mm
Schuurdisc:  2 x 250 mm
Schuurplaat: Quick Release
Werkbreedte: 500 mm
Vermogen: 2.2 kW
Aandrijving: elektrisch
Disc snelheid: 360
Kabellengte: 30 meter
Afmetingen L x B x H: 1220 x 660 x 914 mm
Geiwcht: 114 kg
Stofafzuiging: 50 mm

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de betonschuurmachine gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Betonschuurmachine huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de Betonschuurmachine 2 x Ø 250 mm te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Betonschuurmachine huren?

De betonschuurmachine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad