Machinetransporter 2700kg

Machine vervoeren over de openbare weg? Huur dan een machinetransporter. Machinetransporters zijn speciaal gebouwd om het gewicht van zwaardere machines, zoals een graafmachine te kunnen dragen. Verder zijn de transporters stabiel. Zodat machines die niet meer kunnen rijden, wanneer ze op de machinetransporter staan.

De machinetransporter is ideaal om te huren voor het vervoeren van zwaardere machines

Daarnaast zijn de aanhangwagens extra laag. Hierdoor rijd je de machines er gemakkelijk op

Je zorgt er voor dat je machines veilig en efficiënt kunt vervoeren met deze machinetransporter

  • Dag 45,-
  • Week 135,-

Exclusief spanbanden, S/R regeling en eventuele schoonmaakkosten

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

In de basis zijn onze machinetransporter in te schakelen voor het transporteren van verschillende soorten machines. Zoals shovels, mini gravers, mini kranen en heftrucks. Het fijne van de machinetransporters is dat de aanhangwagens extra laag zijn, waardoor het oprijden veiliger is in vergelijking met een gewone aanhanger. Een duidelijk voordeel van een machine transporter huren, is natuurlijk de flexibiliteit waarmee je er gebruik van kunt maken.

Een machinetransporter is voor veel doeleinden te gebruiken, de aanhangwagens zijn hoofdzakelijk gebouwd om het zware werk in het veld op te knappen. Om in Nederland met een machinetransporter te mogen rijden is een BE of B+  rijbewijs benodigd. Aanhangwagens zijn er met verschillende soorten laadvermogens, dit varieert van 0 tot 3500 kg.

Specificaties

Totaal draagvermogen: 2700 kg
Ledig gewicht: 490 kg
Laadvermogen: 2210 kg
Uitvoering: geremd
Totale lengte: 300 centimeter
Totale breedte: 150 centimeter

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Machinetransport 2.700 kg huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de machinetransporter te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Machinetransporter 2.700 kg huren?

De machinetransporter kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

Machinetransporter huren en vervolgens elders inleveren

Geen probleem! Sommige noemen het oneway verhuur van machinetranspoters, maar bij GECO Verhuur ontzorgen wij jou graag. Daarom is het geen enkel probleem om de machinetransporter bij de ene vestiging te huren, om vervolgens de transporter terug te brengen bij een andere vestiging. Bij alle vestigingen van GECO verhuur hebben wij aanhangers op voorraad. Zodat jij deze waar dan ook kunt oppikken en mee kunt nemen voor jouw klus.

Je kunt deze ‘oneway way manier’ van transporters huren, aangeven bij je reservering. Vanzelfsprekend kost dit je niks extra’s én staan bij alle vestigingen de koffie voor je klaar! 

Als je direct een vraagt hebt over het huren van je machinetransporter, staan onze verhuurmedewerkers voor je klaar. Binnen openingstijden proberen we direct te reageren.

Zo blij met je machinetransporter? Laat het je vrienden weten via social media.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad