Schaarhoogwerker accu smal 8 meter

Schaarhoogwerker accu smal 8 meter huren? De schaarhoogwerker is een ideale hoogwerker om te huren wanneer je werkzaamheden wilt verrichten recht boven de hoogwerker. De elektrische en zelfrijdende schaarhoogwerkers zijn voorzien van een scheefstandbeveiliging. Dit zorgt er voor dat de smalle schaarhoogwerker op accu een stabiele en veilige werkplek op hoogte is. Daarnaast beschikt de accu schaarhoogwerker over non- marking banden waardoor er geen sporen worden achtergelaten op de vloer. Deze elektrische schaarhoogwerkers zijn geschikt voor verharde en vlakke vloeren, bij voorkeur binnen.

Met de elektrische schaarhoogwerker kun je een werkhoogte van bijna 8 meter halen

Bovendien is de breedte van de schaarhoogwerker op accu slechts 82 centimeter, waardoor je door de meeste deuren kan

Vanwege het gewicht van 1498 kg, kun je de schaarhoogwerker vervoeren op de machinetransporters

  • Dag 80,-
  • Week 180,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een smalle schaarhoogwerker 8 meter op accu huren? De schaarhoogwerkers op accu zijn smal en hebben een groot platform. Waardoor er veel werkruimte op hoogte is. Kenmerkend voor de accu schaarlift is de elektrische aandrijving, rijden op hoogte en het hoge hefvermogen. De elektrische schaarlift is zeer geschikt voor binnenwerk

Met het huren van deze schaarhoogwerker met een werkhoogte van ruim 8 meter is dit de ideale machine voor je klus. Deze elektro schaarhoogwerker is namelijk stil in gebruik, stoot geen uitlaatgassen uit en past met een hoogte van minder dan 2 meter makkelijk door een reguliere deuropening. Het uitschuifbare werkplatform geeft dat beetje extra ruimte tijdens de werkzaamheden. Zo kom je sneller op plekken die moeilijk te bereiken zijn. De hoogwerker is stabiel tot een hellingspercentage van 30%

Specificaties

Merk: Genie
Aandrijving: elektrisch
Werkhoogte: 8,10 meter
Platform hoogte: 6,10 meter
Maximale last platform: 363 kg
Lengte: 1,75 meter
Breedte: 0,81 meter
Hoogte (met railing uitgeklapt): 2,13 meter
Hoogte (met railing ingeklapt): 1,75 meter
Platform afmeting: 1,75m x 0,81m
Platform verlening: 0,91 m
Draaicirkel: 2,13 meter
Maximale hellingshoek: 30%
Gewicht: 1825 kg

Handleidingen

In de gebruikshandleiding staat precies uitgelegd hoe de schaarhoogwerker werkt. En belangrijker, hoe je er veilig mee aan de slag kunt.  Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de schaarlift. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Schaarhoogwerker op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de schaarhoogwerker op accu te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Schaarhoogwerker op accu huren?

De schaarhoogwerker op accu kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad