Knikarmhoogwerker accu 12 meter

Knikarmhoogwerker accu 12 meter huren? Met een knikarmhoogwerker op accu kies je voor een betrouwbare hoogwerker waar je diverse klussen mee aan kunt. De kniktelescoophoogwerker of telescooparmhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze hoogwerker een veelzijdige hybride hoogwerker is. De zelfrijdende hoogwerker van Nifty Lift is een echte all-rounder.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen
1 week

1 extra dag

Brandstof

excl / incl BTW

150,- / 181,50
275,- / 332,75
490,- / 592,90

98,- / 118,58

op aanvraag

 

Omschrijving

Knikarmhoogwerker accu 12 meter huren? De knikhoogwerker op accu combineert reikwijdte met een bepaalde knikhoogte, hierdoor zijn zelfs moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken. Je kunt knikarmhoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Dit resulteert in efficiënter werken en het scheelt je veel tijd.

Daarnaast is de knikarmhoogwerker op accu ook op diesel te gebruiken. Verder heeft deze hoogwerker een werkhoogte van 12.20 meter en een zijdelings bereik van 6.10 meter. Bovendien weegt knikarmhoogwerker 3.500 kg en heeft een hef capaciteit van 200 kg. De hoogwerker staat op non-marking banden en is uitermate geschikt voor binnen gebruik.

Specificaties

Merk:                                      Niftylift
Aandrijving:                           Accu / diesel
Werkhoogte:                         12,20 meter
Uitstrekbereik:                     6,10 meter
Platform hoogte:                 10,20 meter
Breedte hoogwerker:         150 centimeter
Hoogte hoogwerker:           190 centimeter
Hoogwerker lengte:            410 centimeter
Minimale gewicht:              3.500 kg
Hefvermogen:                       200 kg
Draaicirkel:                            4,20 meter
Helling:                                    25%
Rijsnelheid:                             4 km/h

Veelgestelde vragen

Je kan maximaal 200kg in de werkbak van de hoogwerker. Dus dan zou betekenen 2 personen wanneer beide gemiddeld onder de 100kg wegen. Houd ook rekening met eventuele gereedschappen die je mee moet rekenen.

Dit is een hybride hoogwerker. Je kan deze op accu verplaatsen. Gebruik onder constante stroom tijdens gebruik of middels dieselmotor.

Je mag met de hoogwerker niet over de weg. Vervoer deze daarom per machinetransporter of laat bezorgen en ophalen door GECO. 

Meegeleverd

Knikarmhoogwerker 12 meter:         1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         160,50 / 194,21
Weektarief                      524,30 / 634,40
Extra dagtarief              104,86 / 126,88

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee, is vol retour. Deze hoogwerker is door accu en/of dieselmotor aangedreven. Hierdoor kan het zijn dat je ook brandstof verbruikt. Bij terugkomst tanken wij de hoogwerker, indien nodig, af. Is er brandstof verbruikt, dan vind je dat op de factuur terug. Je hoeft dus alleen te betalen wat er daadwerkelijk gebruikt is.

Transport
Wij kunnen de knikschuifarmhoogwerker ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Knikarmhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de knikarmhoogwerker 12 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de kniktelescoophoogwerker op te halen. Of laat de hoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede