Knikarmhoogwerker accu 12 meter

Knikarmhoogwerker accu 12 meter huren? Met een knikarmhoogwerker op accu kies je voor een betrouwbare hoogwerker waar je diverse klussen mee aan kunt. De kniktelescoophoogwerker of telescooparmhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze hoogwerker een veelzijdige hybride hoogwerker is. De zelfrijdende hoogwerker van Nifty Lift is een echte all-rounder.

Met een knikarmhoogwerker kun je op volledige hoogte rijden. Dit bespaart veel tijd en maakt het werken op hoogte efficiënt

Verder heeft de knikarmhoogwerker een werkhoogte van meer dan 12 meter

De zelfrijdende knikarmhoogwerker heeft een zijdelingsbereik van 6,10 meter

  • Dag 160,-
  • Week 520,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Knikarmhoogwerker accu 12 meter huren? De knikhoogwerker op accu combineert reikwijdte met een bepaalde knikhoogte, hierdoor zijn zelfs moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken. Je kunt knikarmhoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Dit resulteert in efficiënter werken en het scheelt je veel tijd.

Daarnaast is de knikarmhoogwerker op accu ook op diesel te gebruiken. Verder heeft deze hoogwerker een werkhoogte van 12.20 meter en een zijdelings bereik van 6.10 meter. Bovendien weegt knikarmhoogwerker 3.500 kg en heeft een hef capaciteit van 200 kg. De hoogwerker staat op non-marking banden en is uitermate geschikt voor binnen gebruik.

Specificaties

Merk: Niftylift
Aandrijving: Accu / diesel
Werkhoogte: 12,20 meter
Uitstrekbereik: 6,10 meter
Platform hoogte: 10,20 meter
Breedte hoogwerker: 150 centimeter
Hoogte hoogwerker: 190 centimeter
Hoogwerker lengte: 410 centimeter
Minimale gewicht: 3500 kg
Hefvermogen: 200 kg
Draaicirkel: 4,20 meter
Helling: 25%
Rijsnelheid: 4 km/h

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over hoe ver de knikarmhoogwerker kan reiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

Handleiding

In de handleiding staat alle relevante informatie over hoe je de knikarmhoogwerker veilig kunt gebruiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Knikarmhoogwerker op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de knikarmhoogwerker te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Knikarmhoogwerker op accu huren?

De knikarmhoogwerker op accu kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad