Lichtmast hybride

Een hybride lichtmast huren? De lichtmast hybride is ideaal om te huren voor projecten waar geen vaste verlichting beschikbaar is. Lichtmasten worden veelal gebruik bij evenementen. Ook zie je vaak lichtmasten staan bij wegwerkzaamheden of op de bouwplaats.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag

Omschrijving

Wil je een hybride lichtmast huren? Het woord zegt het al maar de lichtmast werkt op een hybrbide energievoorziening. Dit betekent dat zowel dat de krachtige bouwlampen van de lichtmast, aangedreven kunnen worden via brandstof en elektriciteit. Waardoor je dus flexibel bent waar je de lichtmast plaatst. Hierdoor kun je onafhankelijk van stroompunten de lichtmast plaatsen. Zeer geschikt om langere tijd autonoom te gebruiken. Met deze machines kun je soms wel tot 650 uur licht op 1 tank brandstof hebben.

Bovendien staan de meeste mobiele lichtmasten op aanhangeronderstel. Waardoor je nog eens de lichtmast gemakkelijk kunt verplaatsen. Het geeft de optimale verlichting van bouwplaatsen en wegenbouwprojecten. Verder kun je lichtmasten huren die tevens instelbaar zijn op tijd en lichtsensor. Let wel op dat je de lichtmast alleen verplaatst met een ingeschoven stand. Gebruik de stabilisatoren en zet de mast waterpas voor gebruik. Kortom, de lichtmasten zijn mobiel, milieuvriendelijk en veilig.

Specificaties

Spanning:                 variabel
Gewicht:                    variabel
Energie:                     variabel
Lichtopbrengst:       variabel
Klasse:                       variabel

Veelgestelde vragen

Een meer duurzame lichtmast dan een reguliere lichtmast. Je kunt zowel op elektriciteit gebruiken als de brandstof van de lichtmast. Een lichtmast verzorgt de tijdelijke verlichting van bouwplaatsen en evenementen.

Ook dit is een lichtmast op een aanhangeronderstel. Hierdoor kun je deze eenvoudig vervoeren per auto of bus met trekhaak.

Meegeleverd

Lichtmast:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                   incl. SRR en BTW
Per dag:                   op aanvraag
Per week:                op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Hybride lichtmast huren in de buurt

Je kunt de lichtmast bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de hybride lichtmast op te halen. Of laat de lichtmast bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede