Lichtmast hybride

Een hybride lichtmast huren? De lichtmast hybride is ideaal om te huren voor projecten waar geen vaste verlichting beschikbaar is. Lichtmasten worden veelal gebruik bij evenementen. Ook zie je vaak lichtmasten staan bij wegwerkzaamheden of op de bouwplaats.

Je kunt de hybride lichtmasten zowel gebruiken op stroom als op brandstof

De hybride lichtmasten hebben een hoge lichtopbrengst en een lange autonome draaitijd

Je kunt terecht voor meerdere lichtmasten bij GECO Verhuur. Geef bij je reservering aan wat je wensen en wij gaan het regelen
  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een hybride lichtmast huren? Het woord zegt het al maar de lichtmast werkt op een hybrbide energievoorziening. Dit betekent dat zowel dat de krachtige bouwlampen van de lichtmast, aangedreven kunnen worden via brandstof en elektriciteit. Waardoor je dus flexibel bent waar je de lichtmast plaatst. Hierdoor kun je onafhankelijk van stroompunten de lichtmast plaatsen. Zeer geschikt om langere tijd autonoom te gebruiken. Met deze machines kun je soms wel tot 650 uur licht op 1 tank brandstof hebben.

Bovendien staan de meeste mobiele lichtmasten op aanhangeronderstel. Waardoor je nog eens de lichtmast gemakkelijk kunt verplaatsen. Het geeft de optimale verlichting van bouwplaatsen en wegenbouwprojecten. Verder kun je lichtmasten huren die tevens instelbaar zijn op tijd en lichtsensor. Let wel op dat je de lichtmast alleen verplaatst met een ingeschoven stand. Gebruik de stabilisatoren en zet de mast waterpas voor gebruik. Kortom, de lichtmasten zijn mobiel, milieuvriendelijk en veilig.

Specificaties

Spanning: variabel
Gewicht: variabel
Energie: variabel
Lichtopbrengst: variabel
Klasse: variabel

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Lichtmast huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de hybride lichtmast te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Lichtmast huren?

De lichtmast hybride kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad