Lichtmast mobiel

Een mobiele lichtmast huren? De lichtmast mobiel is ideaal om te huren voor projecten waar geen vaste verlichting beschikbaar is. Zoals bijvoorbeeld tijdens een evenement, bij wegwerkzaamheden of op een bouwplaats.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag

Omschrijving

Op zoek naar de verhuur van mobiele lichtmasten? Als je een lichtmast mobiel wilt huren, kies je voor een flexibele en makkelijk verrijdbare lichtmast. Aangezien de lichtmast op een aanhanger gemonteerd is, kun je deze aan je auto of bus koppelen. Hierdoor kun je de lichtmast eenvoudig over het terrein verplaatsen. Er zijn zowel mobiele lichtmasten te huur die uitsluitend op stroom werken. Maar ook vaak als hybride.

Daarnaast kun je bij ons aangeven wat jouw wensen zijn voor een mobiele lichtmast. Dan gaan wij proberen om de geschikte lichtmast(en) voor jouw klus te regelen.

Specificaties

Spanning:                   variabel
Gewicht:                     variabel
Energie:                      variabel
Lichtopbrengst:        variabel
Klasse:                        variabel

Veelgestelde vragen

Geef aan ons in ieder geval door hoe groot het oppervlak is wat je dient te verlichten. Op basis hiervan denken wij met jou mee voor het geschikte lichtplan.

De mobiele lichtmasten hebben als groot voordeel dat deze geplaatst zijn op een aanhangwagen onderstel. Je koppelt deze aan je auto en kunt de lichtmast vervoeren met rijbewijs B.

Meegeleverd

Lichtmast:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                      incl. SRR en BTW
Per dag:                      op aanvraag
Per week:                   op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Mobiele lichtmast huren in de buurt

Je kunt de mobiele lichtmast bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de lichtmast op te halen. Of laat de mobiele lichtmast bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede