Bouwlamp vloerstatief

De LED bouwlamp op vloerstatief is ideaal om te huren voor klussen, waarbij je extra licht nodig hebt. Of je kunt de bouwlamp huren voor op plaatsen waar geen verlichting aanwezig is. De bouwlamp weegt slechts 2,8 kg en is daarom geschikt voor jouw klus.

Per dag:
10,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          25,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Bouwlamp vloerstatief huren? Onmisbaar bij klussen in de vroege ochtenden of juist de late uurtjes. Een bouwlamp is een lamp die gemakkelijk te vervoeren is en een krachtig licht geeft. Deze bouwlamp wordt dan ook vaak gebruikt tijdens bouwprojecten, aangezien je zo altijd het juiste licht hebt om bij te werken.

Door de bouwlamp op vloerstatief te huren, kies je voor een LED bouwlamp. Niet alleen is een bouwlamp LED vele malen energiezuiniger dan andere vormen van bouwlampen, hij is bovendien een stuk duurzamer. Een LED-bouwlamp gaat namelijk veel en veel langer mee. Zo gaat een ledbouwlamp meer dan zes keer zolang mee als een gasontladingslamp en zelfs wel 25 keer zolang mee als een halogeenlamp

Deze 100 Watt LED Bouwlamp van Vetec is vervaardigd uit spuitgietaluminium. Het armatuur is ultraplat en slagvast. SMD-LED technologie zorgt voor een goede spreiding van het licht. De lamp is schokbestendig en verblind niet. Daarnaast heeft deze bouwlamp een lange levensduur en is geschikt om te gebruiken op bouwplaatsen

Specificaties

Merk:                      VETEC
Spanning:              230 V
Gewicht:                2,8 kg
Kabellengte:         5 meter
Energie:                 100 Watt
Lichtopbrengst:   11.000 lumen
Klasse:                    II
Statief:                    vloerstatief

Veelgestelde vragen

Een lamp klasse II is voor gebruik op de werkvloer binnen handbereik (verplaatsbare armaturen) of voor permanente opstelling. Deze armaturen mogen bouwlampen worden genoemd.

De LED bouwlamp op vloerstatief heeft een vermogen van 100 Watt. Dit geeft tot wel 11.000 lumen aan lichtopbrengst en hiermee kun je middelgrote ruimtes mee verlichten.
Tijdens de meeste binnenwerkzaamheden is een bouwlamp vanaf 1.000 lumen – zeg maar een LED-lamp van 12 watt – al ruimschoots voldoende. Moet je nagaan dat deze bouwlamp dus 11.000 lumen heeft.

Meegeleverd

Bouwlamp:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 10,-                € 12,95
Per week:             € 25,-                € 32,37

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Bouwlamp huren in de buurt

Je kunt de bouwlamp op vloerstatief bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de bouwlamp op te halen. Of laat de bouwlamp bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede