Bouwlamp vloerstatief

De LED bouwlamp op vloerstatief is ideaal om te huren voor klussen, waarbij je extra licht nodig hebt. Of je kunt de bouwlamp huren voor op plaatsen waar geen verlichting aanwezig is. De bouwlamp weegt slechts 2,8 kg en is daarom geschikt voor jouw klus.

De LED bouwlamp op vloerstatief heeft een vermogen van 100 Watt. Dit geeft tot wel 11.000 lumen aan lichtopbrengst

Je kunt de LED bouwlamp eenvoudig verplaatsen vanwege het geringe formaat en lichte gewicht

Tot slot werk je veiliger door een goed verlichte bouwplaats

  • Dag 10,-
  • Week 25,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Bouwlamp vloerstatief huren? Onmisbaar bij klussen in de vroege ochtenden of juist de late uurtjes. Een bouwlamp is een lamp die gemakkelijk te vervoeren is en een krachtig licht geeft. Deze bouwlamp wordt dan ook vaak gebruikt tijdens bouwprojecten, aangezien je zo altijd het juiste licht hebt om bij te werken.

Door de bouwlamp op vloerstatief te huren, kies je voor een LED bouwlamp. Niet alleen is een bouwlamp LED vele malen energiezuiniger dan andere vormen van bouwlampen, hij is bovendien een stuk duurzamer. Een LED-bouwlamp gaat namelijk veel en veel langer mee. Zo gaat een ledbouwlamp meer dan zes keer zolang mee als een gasontladingslamp en zelfs wel 25 keer zolang mee als een halogeenlamp

Deze 100 Watt LED Bouwlamp van Vetec is vervaardigd uit spuitgietaluminium. Het armatuur is ultraplat en slagvast. SMD-LED technologie zorgt voor een goede spreiding van het licht. De lamp is schokbestendig en verblind niet. Daarnaast heeft deze bouwlamp een lange levensduur en is geschikt om te gebruiken op bouwplaatsen

Specificaties

Merk: VETEC
Spanning:  230 V
Gewicht: 2,8 kg
Kabellengte: 5 meter
Energie: 100 Watt
Lichtopbrengst: 11000 lumen
Klasse: II
Statief: vloerstatief

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Bouwlamp huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de LED bouwlamp vloerstatief te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Bouwlamp huren?

De bouwlamp op vloerstatief kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad