Lichtmast container

De lichtmast container is ideaal om te huren voor projecten waar geen vaste verlichting beschikbaar is, zoals bijvoorbeeld tijdens een evenement. Maar ook worden lichtmast containers vaak gehuurd bij wegwerkzaamheden of op een bouwplaats.

De container lichtmasten zijn met één persoon op te zetten

Doordat de lichtmasten uitschuifbaar zijn, kun je ze makkelijker vervoeren

Je kunt terecht voor meerdere lichtmasten bij GECO Verhuur. Geef bij je reservering aan wat je wensen en wij gaan het regelen

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Op zoek naar de verhuur van lichmast containers? Een lichtmast container is een (verrijdbare) lichtmast. Die door 1 persoon op te zetten is. Daarnaast is de lichtmast container eenvoudig op te vervoeren. Want de lichtmast is inschuifbaar waardoor je met transport voor de kleinste afmeting kunt gaan. Bovendien zijn de lichtmast containers nog te huren vanwege een aantal redenen.

Een belangrijke reden is dat de lichtmast containers gecertificeerd zijn tot bepaalde windsnelheden. Verder zijn de lichtmast onderling doorkoppelbaar of ook wel doorlusbaar. Geef in je reservering aan waaraan je lichtmast container moet voldoen en wij regelen de juiste lichtmast container voor jou.

Specificaties

Spanning:  variabel
Gewicht: variabel
Energie: variabel
Lichtopbrengst: variabel
Klasse: variabel

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Lichtmast huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de lichtmast container te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Lichtmast huren?

De lichtmast container kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad