Lichtmast container

De lichtmast container is ideaal om te huren voor projecten waar geen vaste verlichting beschikbaar is, zoals bijvoorbeeld tijdens een evenement. Maar ook worden lichtmast containers vaak gehuurd bij wegwerkzaamheden of op een bouwplaats.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Op zoek naar de verhuur van lichmast containers? Een lichtmast container is een (verrijdbare) lichtmast. Die door 1 persoon op te zetten is. Daarnaast is de lichtmast container eenvoudig op te vervoeren. Want de lichtmast is inschuifbaar waardoor je met transport voor de kleinste afmeting kunt gaan. Bovendien zijn de lichtmast containers nog te huren vanwege een aantal redenen.

Een belangrijke reden is dat de lichtmast containers gecertificeerd zijn tot bepaalde windsnelheden. Verder zijn de lichtmast onderling doorkoppelbaar of ook wel doorlusbaar. Geef in je reservering aan waaraan je lichtmast container moet voldoen en wij regelen de juiste lichtmast container voor jou.

Specificaties

Spanning:              variabel
Gewicht:                 variabel
Energie:                  variabel
Lichtopbrengst:   variabel
Klasse:                    variabel

Veelgestelde vragen

De container lichtmasten zijn met één persoon op te zetten. En doordat de lichtmasten uitschuifbaar zijn, kun je ze makkelijker vervoeren.
Geef bij je reservering aan wat je wensen en wij gaan het regelen. Bijvoorbeeld het oppervlakte wat je tijdelijk wil verlichten.

Meegeleverd

Lichtmast:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                      incl. SRR en BTW
Per dag:                     op aanvraag
Per week:                  op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Lichtmast container huren in de buurt

Je kunt de lichtmast bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de lichtmast op te halen. Of laat de lichtmast bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede