Bouwlamp verstelbaar statief

Bouwlamp op verstelbaar statief huren? De LED bouwlamp op verstelbaar statief is ideaal om te huren voor klussen, waarbij je extra licht nodig hebt of op plaatsen waar geen verlichting aanwezig is. De bouwlamp is op verschillende hoogtes te verstellen en is daarom geschikt voor jouw klus!

Met een lichtopbrengst van 11.000 lumen, kun je gemakkelijk een middelgroot werkoppervlak verlichten

Dankzij het statief kun je de hoogte van de LED bouwlamp eenvoudig veranderen

Je kunt de LED bouwlamp op statief gemakkelijk vervoeren omdat de lamp makkelijk te (de)monteren is

  • Dag 10,-
  • Week 25,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Bouwlamp op verstelbaar statief huren? Onmisbaar bij klussen in de vroege ochtenden of juist de late uurtjes. Een bouwlamp is een lamp die gemakkelijk te vervoeren is en een krachtig licht geeft. Deze bouwlamp wordt dan ook vaak gebruikt tijdens bouwprojecten, aangezien je zo altijd het juiste licht hebt om bij te werken.

Deze 100 Watt LED Bouwlamp van Vetec is vervaardigd uit spuitgietaluminium. Het armatuur is ultraplat en slagvast. SMD-LED technologie zorgt voor een goede spreiding van het licht. De lamp is schokbestendig en verblind niet. Daarnaast heeft deze bouwlamp een lange levensduur en is geschikt om te gebruiken op bouwplaatsen

De lamp is zowel geschikt voor binnen- en buitenklussen. Echter kun je naast een bouwlamp op vloerstatief ook de bouwlamp op verstelbaar statief huren. Zoek je een lamp voor het verlichten van grote bouwterreinen? Dan kun je beter een mobiele lichtmast huren. Deze is altijd bevestigd op een aanhangeronderstel en dus gemakkelijk te vervoeren.

Specificaties

Merk: VETEC
Spanning:  230 V
Gewicht: 10,2 kg
Kabellengte: 5 meter
Energie: 100 Watt
Lichtopbrengst: 11000 lumen
Klasse: II
Statief: verstelbaar

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Bouwlamp huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de bouwlamp met verstelbaar statief te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Bouwlamp huren?

De LED bouwlamp op statief kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad