Schaarhoogwerker accu compact 6 meter

Schaarhoogwerker accu compact 6 meter huren? De schaarhoogwerker is een ideale hoogwerker om te huren wanneer je werkzaamheden wilt verrichten recht boven de hoogwerker. De elektrische en zelfrijdende schaarhoogwerkers zijn voorzien van een scheefstandbeveiliging. Dit zorgt er voor dat de schaarhoogwerker op accu een stabiele en veilige werkplek op hoogte is. Daarnaast beschikt de accu schaarhoogwerker over non- marking banden waardoor er geen sporen worden achtergelaten op de vloer. Deze elektrische schaarhoogwerkers zijn geschikt voor verharde en vlakke vloeren, bij voorkeur binnen.

De compacte schaarhoogwerker is minder dan een meter breed waardoor deze door veel deuren kan

Bovendien heb je een korte draaicirkel waardoor je makkelijk kunt manoeuvreren op hoogte 

De elektrische schaarhoogwerker weegt 880 kg. Hierdoor kun je de schaarlift eenvoudig vervoeren

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een compacte schaarhoogwerker 6 meter huren? De schaarhoogwerkers op accu zijn compact en hebben een groot platform. Waardoor er veel werkruimte op hoogte is. Kenmerkend voor de accu schaarlift is de elektrische aandrijving, rijden op hoogte en het hoge hefvermogen. De elektrische schaarlift is zeer geschikt voor binnenwerk.

Bovendien is kenmerkend deze Magni schaarlift is de kwaliteit en betrouwbaarheid in combinatie met grote capaciteit, eenvoudige bediening en optimale veiligheid. De elektrisch aangedreven wielmotoren zijn energie besparend, schoon en stil. Waardoor je binnen uitstekend uit de voeten kan. Verder is de elektrische schaarhoogwerker 100% elektrisch aangedreven. Dit betekent meer vermogen, stiller, schoner en eenvoudig te verladen. De zelfrijdende schaarhoogwerker heeft zeer geringe transportafmetingen, een laag eigen gewicht en is daardoor op veel plaatsen inzetbaar. De Magni schaarhoogwerker met een werkhoogte van 5,6 meter kan door een normale deuropening.

Specificaties

Merk: Magni
Aandrijving: elektrisch
Werkhoogte: 5,6 meter
Platform hoogte: 3,6 meter
Maximale last platform: 240 kg
Lengte: 1,3 meter
Breedte: 0,76 meter
Hoogte (met railing uitgeklapt): 2,03 meter
Hoogte (met railing ingeklapt): 1,66 meter
Platform afmeting: 1,28m x 0,7m
Platform verlening: 0,55 m
Draaicirkel: 0,78 meter
Maximale hellingshoek: 25%
Maximale scheefstand: 1,5°/3°
Gewicht: 880 kg

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de schaarlift. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Schaarhoogwerker op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de schaarhoogwerker op accu te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Schaarhoogwerker op accu huren?

De schaarhoogwerker op accu kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad