Schaarhoogwerker accu breed 12 meter

Schaarhoogwerker accu breed 12 meter huren? De schaarhoogwerker is een ideale hoogwerker om te huren wanneer je werkzaamheden wilt verrichten recht boven de hoogwerker. De elektrische en zelfrijdende schaarhoogwerkers zijn voorzien van een scheefstandbeveiliging. Dit zorgt er voor dat de brede schaarhoogwerker op accu een stabiele en veilige werkplek op hoogte is. Daarnaast beschikt de accu schaarhoogwerker over non- marking banden waardoor er geen sporen worden achtergelaten op de vloer. Deze elektrische schaarhoogwerkers zijn geschikt voor verharde en vlakke vloeren, bij voorkeur binnen.

De schaarlift heeft een platformcapaciteit van 320 kg en werkhoogte van 12 meter

Je kunt de schaarhoogwerker huren om deze vervolgens op hoogte te verrijden. Dit bespaart je veel tijd

Daarnaast biedt het brede werkplatform ruimte voor meerdere personen en gereedschappen

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een elektrische schaarhoogwerker huren? Dankzij de schaarhoogwerker op accu met een breed werkplatform kun je in de hoogte tot wel 12 meter werken. Hierdoor kun je eenvoudig reperaties aan plafonds uitvoeren. Het brede platform biedt ruimte voor meerdere personen en gereedschappen. Je kunt het platform namelijk beladen tot 320 kg.

Bovendien is het huren van deze schaarhoogwerker van Magni ideaal voor het verlichten van de binnenwerkzaamheden op hoogte. De platformcapaciteit van 320 kg en de werkhoogte van 12 meter is de veilige vervanger van de ladder. De afmeting van het platform is met een druk op de knop te vergroten, zo hoeft de personenlift niet constant verplaatst te worden om ergens beter bij te komen. Bovendien voorkomen de non-markingbanden streep- en roetvorming in de werkruimte en de elektromotor veroorzaakt geen uitlaatgassen en geluidshinder.

Specificaties

Merk: Magni
Aandrijving: elektrisch
Werkhoogte: 12 meter
Platform hoogte: 10 meter
Maximale last platform: 320 kg
Lengte: 2,48 meter
Breedte: 1,15 meter
Hoogte (met railing uitgeklapt): 2,44 meter
Hoogte (met railing ingeklapt): 1,91 meter
Platform afmeting: 2,27 x 1,15 meter
Platform verlening: 0,9 m
Draaicirkel: 2,20 meter
Maximale hellingshoek: 25 %
Gewicht: 2965 kg

Handleidingen

In de gebruikshandleiding staat precies uitgelegd hoe de schaarhoogwerker werkt. En belangrijker, hoe je er veilig mee aan de slag kunt.  Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de schaarlift. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Schaarhoogwerker op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de schaarhoogwerker op accu te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Schaarhoogwerker op accu huren?

De schaarhoogwerker op accu kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad