Schaarhoogwerker accu breed 10 meter

Schaarhoogwerker accu breed 10 meter huren? De schaarhoogwerker is een ideale hoogwerker om te huren wanneer je werkzaamheden wilt verrichten recht boven de hoogwerker. De elektrische en zelfrijdende schaarhoogwerkers zijn voorzien van een scheefstandbeveiliging. Dit zorgt er voor dat de brede schaarhoogwerker op accu een stabiele en veilige werkplek op hoogte is. Daarnaast beschikt de accu schaarhoogwerker over non- marking banden waardoor er geen sporen worden achtergelaten op de vloer. Deze elektrische schaarhoogwerkers zijn geschikt voor verharde en vlakke vloeren, bij voorkeur binnen.

De 100% elektrisch aangedreven schaarhoogwerker is stil, schoon en eenvoudig te bedienen

Je kunt met de schaarlift op accu tot wel 10 meter werken

Verder heeft de schaarhoogwerker een breed werkplatform van wel 2,27 meter bij 81 centimeter

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Schaarhoogwerker accu breed 10 meter huren? Met deze elektrische schaarhoogwerker van Magni creëer je een veilige en stabiele werkplek op hoogte. Bovendien kun je met de elektrische schaarhoogwerker op hoogte rijden. Hierdoor hoef je niet elke keer op en neer als je bij een ander deel van het plafond moet zijn. Hierdoor is de schaarhoogwerker op accu een efficiënte schaarlift.

Daarnaast is de elektromotor stil en veroorzaakt geen uitlaatgassen. Met een werkhoogte van 10 meter en de platformcapaciteit van 230 kg is deze schaarlift de veilige vervanger van een ladder. Ook laten de non-markingbanden geen strepen achter op de werkvloer en voorkomen roetvorming.

Specificaties

Merk: Magni
Aandrijving: elektrisch
Werkhoogte: 10 meter
Platform hoogte: 8 meter
Maximale last platform: 230 kg
Lengte: 2,48 meter
Breedte: 0,81 meter
Hoogte (met railing uitgeklapt): 2,32 meter
Hoogte (met railing ingeklapt): 1,99 meter
Platform afmeting: 2,27 x 0,81 m
Platform verlening: 0,90 m
Draaicirkel: 2,10 meter
Maximale hellingshoek: 25 %
Gewicht: 2180 kg

Handleidingen

In de gebruikshandleiding staat precies uitgelegd hoe de schaarhoogwerker werkt. En belangrijker, hoe je er veilig mee aan de slag kunt.  Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de schaarlift. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Schaarhoogwerker op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de schaarhoogwerker op accu te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Schaarhoogwerker op accu huren?

De schaarhoogwerker op accu kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad