Knikarmhoogwerker accu 17 meter

Knikarmhoogwerker accu 17 meter huren? Met een knikarmhoogwerker op accu kies je voor een betrouwbare hoogwerker waar je diverse klussen mee aan kunt. De kniktelescoophoogwerker of telescooparmhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze hoogwerker een veelzijdige hybride hoogwerker is. De zelfrijdende hoogwerker van Manitou is een echte all-rounder.

De elektrische knikarmhoogwerker heeft een werkhoogte van 17 meter. Ideaal voor appartementen, flats of kerken

Bovendien kun je ook horizontaal werken aangezien de knik-telescoophoogwerker ruim 9 meter reikwijdte heeft

Verder kun je door de knikarmhoogwerker op volle hoogte rijden. Wat je veel tijd bespaart

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Knikarmhoogwerker accu 17 meter huren? De knikhoogwerker op accu combineert reikwijdte met een bepaalde knikhoogte, hierdoor zijn zelfs moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken. Je kunt knikarmhoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Dit resulteert in efficiënter werken en het scheelt je veel tijd.

Ben je op zoek naar een kniktelescoophoogwerker die zowel binnen als buitenwerkzaamheden kan uitvoeren? De elektrische knikarmhoogwerker is dan zeker een geschikt model. Met een werkhoogte van bijna 17 meter kun je klusjes uitvoeren aan bijvoorbeeld een appartementencomplex, flat of kerk. Een reikwijdte van ruim 9 meter maakt deze hoogwerker uitermate geschikt hiervoor. De Manitou knikarmhoogwerker 17 meter is 100% elektrisch. Een voordeel hiervan is dat de hoogwerker zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

Specificaties

Merk: Manitou
Aandrijving: Accu 
Werkhoogte: 16,90 meter
Uitstrekbereik: 9,40 meter
Platform hoogte: 14,90 meter
Breedte hoogwerker: 175 centimeter
Hoogte hoogwerker: 197 centimeter
Hoogwerker lengte: 684 centimeter
Minimale gewicht: 6910 kg
Hefvermogen: 200 kg
Draaicirkel: 4,20 meter
Helling: 22%
Rijsnelheid: 5 km/h

Werkdiagram

Op het werkdiagram staat alle relevante informatie over hoe ver de knikarmhoogwerker kan reiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het werkdiagram door te nemen.

Knikarmhoogwerker accu 17 meter werkdiagram

Handleidingen

In de handleiding staat alle relevante informatie over hoe je de knikarmhoogwerker veilig kunt gebruiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over hoe ver de knikarmhoogwerker kan reiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Knikarmhoogwerker op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de knikarmhoogwerker te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Knikarmhoogwerker op accu huren?

De knikarmhoogwerker op accu kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad