Knikarmhoogwerker accu 28 meter

Knikarmhoogwerker accu 28 meter huren? Met een knikarmhoogwerker op accu kies je voor een betrouwbare hoogwerker waar je diverse klussen mee aan kunt. De kniktelescoophoogwerker of telescooparmhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze hoogwerker een veelzijdige hybride hoogwerker is. De zelfrijdende hoogwerker van Nifty Lift is een echte all-rounder.

Je kunt maar liefst werkzaamheden uitvoeren tot een hoogte van 28 meter met de kniktelescoophoogwerker

Verder is de knikarmhoogwerker hybride waardoor deze zowel op accu als diesel te gebruiken is

Ook kun je met de knikarmhoogwerker 28 meter horizontaal werken vanwege de reikwijdte van 19 meter

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Knikarmhoogwerker accu 28 meter huren? De knikhoogwerker op accu combineert reikwijdte met een bepaalde knikhoogte, hierdoor zijn zelfs moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken. Je kunt knikarmhoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Dit resulteert in efficiënter werken en het scheelt je veel tijd.

De hybride kniktelescoophoogwerker kun je zowel binnen als buitenwerkzaamheden uitvoeren. Je kunt maar liefst werkzaamheden uitvoeren tot een hoogte van 28 meter. De reikwijdte van de Niftylift knikarmhoogwerker bedraagt 19 meter. De maximum van het werkplatform is 280 kilogram. Het voordeel van de hybride Niftylift knik-telescoophoogwerker is dat je bij binnenwerkzaamheden gebruikmaakt van de elektromotor en bij buitenwerkzaamheden kiest voor de dieselmotor.

Specificaties

Merk: Niftylift
Aandrijving: diesel 4×4 / elektro
Werkhoogte: 28 meter
Uitstrekbereik: 19 meter
Platform hoogte: 26 meter
Breedte hoogwerker: 249 centimeter
Hoogte hoogwerker: 270 centimeter
Hoogwerker lengte: 730 centimeter
Minimale gewicht: 14650 kg
Hefvermogen: 280 kg
Draaicirkel: 5,90 meter
Helling: 40 %
Rijsnelheid: 4,7 km/h

Werkdiagram

Op het werkdiagram staat alle relevante informatie over hoe ver de knikarmhoogwerker kan reiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het werkdiagram door te nemen.

Knikarmhoogwerker accu 28 meter werkdiagram

Handleidingen

In de handleiding staat alle relevante informatie over hoe je de knikarmhoogwerker veilig kunt gebruiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over hoe ver de knikarmhoogwerker kan reiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Knikarmhoogwerker op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de knikarmhoogwerker te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Knikarmhoogwerker op accu huren?

De knikarmhoogwerker op accu kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad