Knikarmhoogwerker accu 21 meter

Knikarmhoogwerker accu 21 meter huren? Met een knikarmhoogwerker op accu kies je voor een betrouwbare hoogwerker waar je diverse klussen mee aan kunt. De kniktelescoophoogwerker of telescooparmhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze hoogwerker een veelzijdige hybride hoogwerker is. De zelfrijdende hoogwerker van Nifty Lift is een echte all-rounder.

De emissie van deze knikarmhoogwerker is 0% en heeft verder een laag geluidsniveau

Je kunt de knik-telescoophoogwerker huren om tot een hoogte van 21 meter te werken

Dankzij de platformcapaciteit van 225 kg kun je voldoende gereedschap mee naar boven meenemen

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Knikarmhoogwerker accu 21 meter huren? De knikhoogwerker op accu combineert reikwijdte met een bepaalde knikhoogte, hierdoor zijn zelfs moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken. Je kunt knikarmhoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Dit resulteert in efficiënter werken en het scheelt je veel tijd.

Daarnaast is de knikarmhoogwerker een elektrische kniktelescoophoogwerker die een hoogte van 20,8 meter kan halen. De reikwijdte is 13,2 meter en met een platformcapaciteit van 225 kilogram kunnen voldoende materieel naar boven verplaatst worden. De Niftylift kniktelescoophoogwerker voer je heel eenvoudig klusjes binnen in bijvoorbeeld een bedrijfshal of magazijn uit. De emissie van deze hoogwerker is 0% en heeft verder een laag geluidsniveau.

Specificaties

Merk: Niftylift
Aandrijving: accu 
Werkhoogte: 20,80 meter
Uitstrekbereik: 13,20 meter
Platform hoogte: 18,80 meter
Breedte hoogwerker: 227 centimeter
Hoogte hoogwerker: 215 centimeter
Hoogwerker lengte: 530 centimeter
Minimale gewicht: 6500 kg
Hefvermogen: 225 kg
Draaicirkel: 4 meter
Helling: 25%
Rijsnelheid: 6 km/h

Werkdiagram

In het werkdiagram staat hoe veel je de hoogwerker kunt belasten. Maar ook wat de veiligste hoek is om er mee te werken. Neem daarom voor het gebruik, het werkdiagram door.

Knikarmhoogwerker accu 21 meter werkdiagram

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over hoe ver de knikarmhoogwerker kan reiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

Handleidingen

In de handleiding staat alle relevante informatie over hoe je de knikarmhoogwerker veilig kunt gebruiken. Voordat je de hoogwerker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Knikarmhoogwerker op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de knikarmhoogwerker te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Knikarmhoogwerker op accu huren?

De knikarmhoogwerker op accu kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad