Knikarmhoogwerker accu 21 meter

Knikarmhoogwerker accu 21 meter huren? Met een knikarmhoogwerker op accu kies je voor een betrouwbare hoogwerker waar je diverse klussen mee aan kunt. De kniktelescoophoogwerker of telescooparmhoogwerker is ideaal om te huren omdat deze hoogwerker een veelzijdige hybride hoogwerker is. De zelfrijdende hoogwerker van Nifty Lift is een echte all-rounder.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
2 dagen
1 week

1 extra dag

Brandstof

excl / incl BTW

300,- / 363,-
525,- / 635,25
950,- / 1.149,50

190,- / 229,90

op aanvraag

 

Omschrijving

Knikarmhoogwerker op accu van 21 meter huren? Deze knikarmhoogwerker is eigenlijk een hybride. Wat betekent dat de aandrijving zowel elektrische als op benzine is. De hybride knikhoogwerker combineert reikwijdte met een bepaalde knikhoogte. Hierdoor zijn zelfs moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken. Je kunt knikarmhoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Dit resulteert in efficiënter werken en het scheelt je veel tijd.

Daarnaast is de knikarmhoogwerker een elektrische kniktelescoophoogwerker die een hoogte van 20,8 meter kan halen. De reikwijdte is 12.5 meter en met een platformcapaciteit van 225 kilogram kunnen voldoende materieel naar boven verplaatst worden. De Niftylift kniktelescoophoogwerker voer je heel eenvoudig klusjes binnen in bijvoorbeeld een bedrijfshal of magazijn uit. De emissie van deze hoogwerker is 0% bij elektrisch gebruik en heeft verder een laag geluidsniveau.

Specificaties

Merk:                                    Niftylift
Aandrijving:                        hybride
Werkhoogte:                      20,80 meter
Uitstrekbereik:                  12,50 meter
Platform hoogte:              18,80 meter
Breedte hoogwerker:      227 centimeter
Hoogte hoogwerker:       215 centimeter
Hoogwerker lengte:        530 centimeter
Minimale gewicht:           6.500 kg
Hefvermogen:                    225 kg
Draaicirkel:                         4 meter
Helling:                                25%
Rijsnelheid:                        6 km/h

Veelgestelde vragen

Je dient ten minste 18 jaar oud te zijn om een hoogwerker te huren en ook te gebruiken.

In het werkplatform kan maximaal 225 kg. Daarom wordt er geadviseerd om maximaal twee personen (eventueel inclusief gereedschap) in de hoogwerker te laten.

Het makkelijkste is door de knikarmhoogwerker te vervoeren met de transportservice van GECO. Dit kan je aangeven bij je reservering.

Meegeleverd

Knikarmhoogwerker 21 meter:         1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         321,00 / 388,41
Weektarief                      1.016,50 / 1.229,97
Extra dagtarief              203,30 / 245,99

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee, is vol retour. Doordat dit een hybride hoogwerker is, kan het zijn dat je ook brandstof verbruikt. Bij terugkomst tanken wij de hoogwerker, indien nodig, af. Is er brandstof verbruikt, dan vind je dat op de factuur terug. Je hoeft dus alleen te betalen wat er daadwerkelijk gebruikt is.

Transport
Wij kunnen de knikschuifarm hoogwerker ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Uitlegvideo

Knikarmhoogwerker huren in de buurt

Je kunt de knikarmhoogwerker 21 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de kniktelescoophoogwerker op te halen. Of laat de hoogwerker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede