Nietapparaat

Het nietapparaat of ook vaak elektro-tacker genoemd is ideaal om te huren voor het aanbrengen van lambrisering en het bevestigen van standaard profielhout met of zonder profielklauwen. Doordat de tacker zeer weinig terugslag heeft dankzij zijn smalle front is het gemakkelijk te gebruiken. Je kunt bovendien de slagkracht instellen. Eenvoudig in gebruik en hiermee kun je gemakkelijk schroten, gipsplaten, plafondtegels en glaslatten bevestigen. Het pneumatische nietapparaat is eenvoudig hanteerbaar en heeft een groot toepassingsgebied.

Optimale constructie voor het werken op moeilijk bereikbare plekken
Robuuste constructie met stabiele magnesiumbehuizing voor hoge betrouwbaarheid bij elke toepassing
Dankzij de slanke constructie van het nietapparaat heb je een precieze positionering aan het bevestigingspunt
  • Dag 14,-
  • Week 35,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Nietapparaat huren? Met de tacker schiet je eenvoudig spijkers of nietjes in materiaal. Een nietapparaat is één van de meest gebruikte tackers op luchtdruk. Met behulp van een compressor schieten tackers op lucht eenvoudig spijkers of nieten in het te bevestigen materiaal.

In principe is een tacker een soort nietmachine, maar dan krachtiger. Ze worden gebruikt voor hetzelfde doel: (verschillende) materialen aan elkaar bevestigen. Het verschil tussen de twee is dat een nietmachine de pootjes van het nietje ombuigt, waar een tacker dat niet doet. De nieten van een tacker gaan volledig het materiaal in. Het is daarom belangrijk dat je weet hoe lang je nieten moeten zijn; je wilt immers niet dat de nieten er aan de andere kant van het materiaal uit komen. Kijk daarom altijd naar de grootte van de nieten/spijkers en of deze ook in jouw apparaat passen. Ook worden tackers vaak gebruikt voor het schieten van nagels.

Specificaties

Gewicht: 1,14 kg
Hoogte: 24,6 cm
Lengte: 27,3 cm
Breedte: 6 cm
Hellingshoek van het magazijn: 0°
Spijkerlengte:  13-40 mm
Spijkerdiameter:  Ø1,2 mm
Spijkertype:  spijker type E
Werkdruk:  4-8 bar
Geluidsdrukniveau:  88

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je het bradapparaat gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je het Nietapparaat huren?

Het is tevens mogelijk om het nietapparaat te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je het Nietapparaat huren?

Het nietapparaat kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad