Lijmtang 260 cm

De lijmtang of ook wel lijmklem tot 260 cm is is ideaal om te huren tijdens lijmwerkzaamheden. Je kunt na het lijmen de voorwerpen tijdelijk op elkaar te klemmen aan de hand van deze lijmtang. Hierdoor blijven de gelijmde delen stevig op elkaar en kan de lijm rustig opdrogen.

Per week:
5,- excl. 7% SRR en BTW 

Omschrijving

Een lijmklem, ook lijmtang is een stuk gereedschap dat gebruikt wordt om onderdelen die aan elkaar gelijmd moeten worden. Dit door deze objecten tijdelijk te klemmen, totdat de lijm droog is.

Vroeger was de lijmklem van hout gemaakt, nu vooral van metaal.

Deze lijmklem is geschikt voor hobbymatig gebruik en lichte werkzaamheden. De klem is bijvoorbeeld ook handig wanneer je een werkstuk even vast wilt zetten om uw handen vrij te maken.

De lijmtang heeft een handgreep met ergonomische vorm en antislip gripvlakken hierdoor kun je gebruik maken van optimale krachtomzetting.

Daarnaast bestaan de lijmklemmen uit een platte geleider met aan het eind haaks daarop een breder metalen houder. Over de geleider kan een andere houder worden geschoven, hierin zit een schroefas met een handvat. Tussen de vaste houder en de losse houder kan een werkstuk worden geklemd door de schroef met het handvat vast te draaien.

Specificaties

Materiaal:       staal
Klembereik:   2600 millimeter
Handgreep:    ergonomische handgreep
Gewicht:          1 kg

Veelgestelde vragen

Dit is een tyische lijmtang met dubbele klauw. Er bestaan ook andere lijmklemmen zoals verstekklemmen, lijstklemmen, snelspan lijmtangen of hevel lijmklemmen. Zelfs nog ratelklemmen, lijmtangen met schroefspindel of met veer.

Geen probleem, je kan via GECO net zo makkelijk een lijmklem kopen in plaats van huren. Handig als je de lijmklem lang nodig hebt of permanent. 

Meegeleverd

Lijmklem:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                  excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per week:             € 5,-                   € 6,47

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Lijmklemmen huren in de buurt

Je kunt de lijmklemmen bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de lijmklem op te halen. Of laat de lijmtang met klauw bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede