Slagmoersleutel accu

De slagmoersleutel op accu of ook wel slagmoeraanzetter of moeraanzetter genoemd, is ideaal om te huren wanneer je moeren wilt losmaken en vastzetten. Het wordt veelal gebruikt in garages om autovelgen te monteren en demonteren. Doordat deze variant gebruik maakt van een accu, is deze vrij en hoef je geen rekening te houden met stroompunten. De aanzetter voor het (de)monteren van allerlei verbindingen. Inzetbaar voor de montage van wielen, de constructie van steigers, stellingen en bouwliften, voor schroefverbindingen in de staal- en machinebouw. De slagmoersleutel extreem gebruikersvriendelijk omdat de slagmoersleutel op accu werkt. En bovendien zowel links- als rechtsdraaiend is.

De accu slagmoersleutel levert een hard koppel van 650 Nm, waardoor deze zelfs voor de zwaarste toepassingen met bouten in metaal ideaal is
Metalen drijfwerkbehuizing en metalen behuizing maken deze draaislagmoeraanzetter extreem sterk en robuust
Slank en ergonomisch ontworpen handgreep zorgt voor comfortabel hanteren waarbij je niet snel moe wordt
  • Dag 14,-
  • Week 35,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Slagmoersleutel op accu huren? De accudraaislagmoeraanzetter biedt het hoogste prestatievermogen in de 18V-klasse van Bosch. Deze levert een koppel van 650 Nm. Waardoor deze zelfs voor de zwaarste toepassingen met bouten in metaal ideaal is. Het metalen drijfwerk en de metalen behuizing van de draaislagmoeraanzetter maken de machine extreem sterk en robuust. Een slanke en ergonomisch ontworpen handgreep zorgt voor comfortabel hanteren waarbij je minder snel vermoeid raakt, zelfs bij langdurige klussen. Deze machine is perfect voor het vast- en losdraaien van bouten in metaal en beton met een diameter van M12 tot M20. De slagmoersleutel op accu beschikt ook over functies als Li-Ion en variabel toerental.

Specificaties

Onbelast toerental: 0-1.900 o.p.m.
Draaimoment, max.:  650 Nm
Aantal slagen:  0-2.100 min-1
Accuspanning: 18 V
Gereedschaphouder: 1/2″ buitenvierkant
Afmetingen verpakking (breedte x lengte x hoogte): 235 x 290 x 100 mm
Gewicht incl. accu: 3 kg
Schroef-Ø: M 12 – M 20

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de slagmoersleutel gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Slagmoersleutel op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de moeraanzetter te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Slagmoersleutel op accu huren?

De moersleutel op accu kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad