Slagmoersleutel accu

De slagmoersleutel op accu of ook wel slagmoeraanzetter of moeraanzetter genoemd, is ideaal om te huren wanneer je moeren wilt losmaken en vastzetten. Het wordt veelal gebruikt in garages om autovelgen te monteren en demonteren. Inzetbaar voor de montage van wielen, de constructie van steigers, stellingen en bouwliften, voor schroefverbindingen in de staal- en machinebouw.

Per dag:
14,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          35,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Slagmoersleutel op accu huren? De accu draaislagmoeraanzetter biedt het hoogste prestatievermogen in de 18V-klasse van Bosch. Deze levert een koppel van 160 Nm. Waardoor deze zelfs voor de zwaarste toepassingen met bouten in metaal ideaal is.

Het metalen drijfwerk en de metalen behuizing van de draaislagmoeraanzetter maken de machine extreem sterk en robuust. Een slanke en ergonomisch ontworpen handgreep zorgt voor comfortabel hanteren waarbij je minder snel vermoeid raakt, zelfs bij langdurige klussen.

Deze machine is perfect voor het vast- en losdraaien van bouten in metaal en beton met een diameter van M12 tot M20. De slagmoersleutel op accu beschikt ook over functies als Li-Ion en variabel toerental.

De slagmoersleutel extreem gebruikersvriendelijk omdat de slagmoersleutel op accu werkt. En bovendien zowel links- als rechtsdraaiend is.

Doordat deze variant gebruik maakt van een accu, is deze vrij en hoef je geen rekening te houden met stroompunten. Kortom het is de onbetwiste aanzetter voor het (de)monteren van allerlei verbindingen.

Specificaties

Onbelast toerental:        0-1.900 o.p.m.
Draaimoment, max.:      160 Nm
Aantal slagen:                 0-2.100 min-1
Accuspanning:                18 V
Gereedschaphouder:     1/2″ buitenvierkant
Gewicht incl. accu:         3 kg
Schroef-Ø:                        M 12 – M 20

Veelgestelde vragen

De accu slagmoersleutel levert een hard koppel van 650 Nm, waardoor deze zelfs voor de zwaarste toepassingen met bouten in metaal ideaal is.

250 Nm is niet al te veel maar voor 90% van de boutjes/moertjes is het genoeg. Deze slagmoersleutel heeft 650 Nm.

Meegeleverd

Slagmoersleutel:             1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 14,-                € 18,13
Per week:             € 35,-                € 45,32

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Slagmoersleutel huren in de buurt

Je kunt de slagmoersleutel bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de slagmoersleutel op te halen. Of laat de accu slagmoersleutel bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede