Standaard toilet

Standaard toilet huren? Het chemisch toilet is ideaal om te huren als tijdelijke toiletvoorziening. Uitermate geschikt voor zowel bouwprojecten als feesten of evenementen. De Bio Box heeft geen rioolaansluiting nodig en is zeer hygiënisch met uitstekende ventilatie. De toiletvoorziening is comfortabel en voorzien van antislipbodem, apart urinoir, kledinghaakje, dubbele closetrolhouder en afsluitbare deur.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer info zie tarieven

Periode

4 weken

1 extra week

Kortere periode
Grotere aantallen

excl / incl BTW

132,- / 159,72

33,- / 39,93

Op aanvraag
Op aanvraag

 

 

Omschrijving

Wil je een standaard chemisch toilet huren? Het chemisch toilet is de ideale oplossing voor de behoefte aan tijdelijk gebruik van sanitair. Dankzij de geïntegreerde opvangbak met apart urinoir, is een riolering en wateraansluiting niet nodig. Hierdoor zijn onze mobiele toiletten overal te plaatsen en gemakkelijk te verplaatsen.

Daarnaast kun je bij ons meerdere chemische toiletten huren. Want je kunt bij ons terecht voor een handwasunit. Maar ook voor een mindervalide toilet of mobiel urinoir. Verder kun je multitank bij ons huren. Ten slotte uiteraard de paszuilen en standaard chemische toiletten.

Specificaties

Afmetingen:    121 × 111 × 223 cm
Gewicht:           85 kg
Tankinhoud:    250 liter

Veelgestelde vragen

Je huurt de toilet via de website. Vervolgens komen wij deze bij jouw plaatsen of je haalt het toilet op. Hierna worden de toiletten netjes opgehaald met een speciale reinigingswagen waardoor de tank ook tevens leeggezogen kan worden. Tot slot wordt het mobiele toilet compleet gereinigd. 

Het Arbobesluit houdt als uitganspunt aan dat voor 15 werknemers per geslacht, één toilet aanwezig moet zijn. Dus stel je hebt 16 werknemers, moeten er minimaal twee toiletten aanwezig zijn. 

Per 50 personen (bijvoorbeeld 25 mannen en 25 vrouwen) heb je 4 toiletten nodig. Je mag maximaal 15 personen per geslacht per toilet incalculeren.

Bij de chemische toiletten wordt gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare sanitairconcentraten. Dit is de (blauwe) toiletvloeistof. Deze wordt gemengd met leidingwater in de verhouding 1:1000. Al het afvalwater wordt volgens de wettelijke milieu-eisen aangeboden bij de daartoe aangewezen zuiveringsstations.

Meegeleverd

WC’tje:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                incl. SRR en BTW
4 weken:               op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

WC'tje huren in de buurt

Je kunt het mobiele toilet bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de toiletten op te halen. Of laat de WC bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede