Multi tank

Multi tank huren? De verwisselbare multi tank is handig in schaftwagens. De multi tank is compact en handzaam. En wordt compleet met schroefdeksel en toiletbril geleverd.

Per 4 weken:
op aanvraag

Omschrijving

Multi tank huren? De Multitank is een unieke toilettank. Het toilet is namelijk speciaal gericht op gebruik bij renovatieprojecten als tijdelijk toilet voor de bewoners. De multitank is voorzien van twee robuuste handgrepen en daardoor eenvoudig te hanteren. Aan de onderkant zijn uitsparingen aangebracht waardoor multitanks stapelbaar zijn. Daarom als je bezig bent met een verbouwing, is het huren van een complete buitentoilet niet altijd even handig. Soms is slechts een deel van de badkamer niet bruikbaar, of heb je buiten al een keet staan voor de bouwvakkers. In dat geval is een toilettank ideaal. Dit is een klein verplaatsbaar toiletje dat overal neer te zetten is. De multitank neemt dan ook weinig plaats in.

Daarnaast kun je bij ons meerdere chemische toiletten huren. Want je kunt bij ons terecht voor een handwasunit. Maar ook voor een mindervalide toilet of mobiel urinoir. Verder kun je multitank bij ons huren. Ten slotte uiteraard de paszuilen en standaard chemische toiletten.

Specificaties

Afmetingen:      70 × 55 × 59 cm
Gewicht:             15 kg
Tankinhoud:       175 liter

Veelgestelde vragen

Een multitank toilet is een verwisselbare afval tank voor gebruik in schaftwagens.

De Multitank is voorzien van twee robuuste handgrepen en daardoor eenvoudig te hanteren. Aan de onderkant zijn uitsparingen aangebracht waardoor Multitanks stapelbaar zijn.

Meegeleverd

Multi-tank:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                  incl. SRR en BTW
4 weken:                op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Multitank toilet huren in de buurt

Je kunt de chemische toilet multitank bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de multitank op te halen. Of laat de toilet bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede