Multi tank

Multi tank huren? De verwisselbare multi tank is handig in schaftwagens. De multi tank is compact en handzaam. En wordt compleet met schroefdeksel en toiletbril geleverd.

Een multitank wordt ook wel renovatietoilet genoemd. Dit is een klein verplaatsbaar toiletje dat je overal neer kan zetten 

Je kan de multitank ook huren om in de bouwkeet te plaatsen

Verder zijn de multitanks licht in gewicht en stapelbaar

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Multi tank huren? De Multitank is een unieke toilettank. Het toilet is namelijk speciaal gericht op gebruik bij renovatieprojecten als tijdelijk toilet voor de bewoners. De multitank is voorzien van twee robuuste handgrepen en daardoor eenvoudig te hanteren. Aan de onderkant zijn uitsparingen aangebracht waardoor multitanks stapelbaar zijn. Daarom als je bezig bent met een verbouwing, is het huren van een complete buitentoilet niet altijd even handig. Soms is slechts een deel van de badkamer niet bruikbaar, of heb je buiten al een keet staan voor de bouwvakkers. In dat geval is een toilettank ideaal. Dit is een klein verplaatsbaar toiletje dat overal neer te zetten is. De multitank neemt dan ook weinig plaats in.

Daarnaast kun je bij ons meerdere chemische toiletten huren. Want je kunt bij ons terecht voor een handwasunit. Maar ook voor een mindervalide toilet of mobiel urinoir. Verder kun je multitank bij ons huren. Ten slotte uiteraard de paszuilen en standaard chemische toiletten.

Specificaties

Afmetingen: 70 × 55 × 59 cm
Gewicht: 15 kg
Tankinhoud: 175 liter

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Multitank huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de chemische toiletten te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Multitank huren?

De chemische toiletten kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad