Mobiel urinoir

Mobiel urinoir huren? Het mobiel urinoir heeft geen riool- en wateraansluiting nodig, waardoor het toilet dus op elke plek geplaatst kan worden. Bovendien neemt het mobiele urinoir of ook wel plaszuil genoemd, weinig ruimte in. Via de wieltjes verplaatst je hem makkelijk.

Per 4 weken:
op aanvraag

Omschrijving

Mobiel urinoir huren? Kortweg een urinoir op wielen. Het urinoir is speciaal voor plaatsen waar het plaatsen van een normaal mobiel toilet lastig is. Zoals hoogbouw en renovatiewerkzaamheden, of gewoon als extra toilet bij een feestje thuis. Dankzij het mobiele urinoir wordt wildplassen zo op een eenvoudige manier tegengegaan. Door de wielen zeer eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen. Ook beschikt ons mobiel urinoir over hogere zijkanten, waardoor privacy wordt gegeven aan de gebruiker.

Daarnaast kun je bij ons meerdere chemische toiletten huren. Want je kunt bij ons terecht voor een handwasunit. Maar ook voor een mindervalide toilet of mobiel urinoir. Verder kun je multitank bij ons huren. Ten slotte uiteraard de paszuilen en standaard chemische toiletten.

Specificaties

Afmetingen:        120 × 390 × 330 mm
Gewicht:               10 kg
Tankinhoud:         50 liter

Veelgestelde vragen

Gemiddeld is de regel dat een mobiel urinoir met een tankinhoud van 50 liter geschikt is voor ongeveer 150 personen. Dus stel je hebt 300 bezoekers dan volstaan 2 losse urinoirs. 

Het lege gewicht van de mobiele urinoir is 10 kg. Er kan 50 liter in wat dus totaal uitkomt op ca. 60 kg vol gewicht.

Meegeleverd

Mobiel urinoir:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                  incl. SRR en BTW
4 weken:                  op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Mobiel urinoir huren in de buurt

Je kunt de mobiel urinoir bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de pisbakken op te halen. Of laat de mobiele urinoirs bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede