Plaszuil

Plaszuil huren? Je bent bij GECO Verhuur aan het juiste adres voor het huren van een plaszuil voor op een feestje bij je thuis. De plaszuilen zijn in te zetten op ieder feestje omdat de zuilen geen aansluitingen nodig hebben.

Per 4 weken:
op aanvraag

Omschrijving

Plaszuil huren? De plaszuil is dé ideale oplossing om wachtrijen, wildplassen en ongewenste geuren tegen te gaan. Want de kross plaszuil is een kunststof verplaatsbaar urinoir en biedt vier heren tegelijk, de gelegenheid om te plassen. Ideaal bij grote bouwprojecten en de grotere feesten en evenementen.

De opstaande scheidingswanden waarborgen de privacy. Tevens garandeert de tankinhoud van 450 liter een capaciteit voor ruim 1.500 bezoekers. Bovendien is de vloer voorzien van een antisliplaag, waardoor de gebruikers veilig kunnen blijven staan. De kross plaszuil biedt een snel, schoon, comfortabel en milieuvriendelijk alternatief.

Daarnaast kun je bij ons meerdere chemische toiletten huren. Want je kunt bij ons terecht voor een handwasunit. Maar ook voor een mindervalide toilet of mobiel urinoir. Verder kun je multitank bij ons huren. Ten slotte uiteraard de paszuilen en standaard chemische toiletten.

Specificaties

Afmetingen:       115 × 115 × 200 cm
Gewicht:             85 kg
Tankinhoud:       450 liter

Veelgestelde vragen

Download dit schema. In dit schema vind je exact per de duur van het evenement, de aantal mannen hoeveel plas zuilen je moet huren.

Besteed het transport uit aan GECO. Wij regelen dan dat jouw plaszuilen op de juiste plek bezorgd worden en ook weer retour komen.

Meegeleverd

Plaszuil:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                     incl. SRR en BTW
4 weken:                     op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Plaszuil huren in de buurt

Je kunt de plaszuilen bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de plaszuil op te halen. Of laat de plaszuilen bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede