Mindervalide toilet

Mindervalide toilet huren? Met een mindervaliden toilet zorg je er voor dat alle gasten van je feest of evenement gebruik kunnen maken van een schoon toilet. Een mindervalide toiletcabine beschikt over een extra grote deur waardoor de cabine van het toilet toegankelijk is voor bijvoorbeeld rolstoelen.

Per 4 weken:
op aanvraag

Omschrijving

Mindervalide toilet huren? Heb je een chemisch toilet nodig die net een slagje groter is, dan kun je een mindervaliden toilet huren. Het mobiele toilet voor mindervaliden is een extra groot toilet met brede toegangsdeur voor betere toegankelijkheid. Dankzij de binnenruimte van dit mindervaliden toilet, biedt dit genoeg bewegingsvrijheid aan rolstoelgebruikers. Daarnaast is het een royale ruimte zodat een eventuele begeleider ook mee naar binnen kan. Verder is het toilet uitgerust met anti slipvloer en stevige handgrepen aan de wanden. Zodat men ook zonder begeleider, veilig gebruik kan maken van dit mobiele toilet.

Daarnaast kun je bij ons meerdere chemische toiletten huren. Want je kunt bij ons terecht voor een handwasunit. Maar ook voor een mindervalide toilet of mobiel urinoir. Verder kun je multitank bij ons huren. Ten slotte uiteraard de paszuilen en standaard chemische toiletten.

Specificaties

Afmetingen:     1,66 × 1,57 × 2,25 m
Gewicht:            127 kg
Tankinhoud:      151 liter
Steunen:            handgrepen aan wanden
Anti slipvloer:   ja

Veelgestelde vragen

Het mindervalide toilet heeft een speciaal extra groot toilet met brede toegangsdeur voor betere toegankelijkheid. De binnenruimte van dit mindervaliden toilet, biedt genoeg bewegingsvrijheid aan rolstoelgebruikers.
Dat hangt af van verschillende factoren. Zo is het belangrijk om te weten hoeveel gasten u verwacht, hoe lang u het mobiele toilet nodig heeft en (bij evenementen) hoe lang het evenement duurt. Bij mindervalide toiletten geven wij liever advies op maat dan standaard vuistregels.

Meegeleverd

Mindervalide toilet:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                  incl. SRR en BTW
4 weken:               op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Mindervalide toilet huren in de buurt

Je kunt de mindervalide toilet bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de toilet op te halen. Of laat de chemische toilet bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede