Ruwterrein heftruck 2,5 ton

Ruwterrein heftruck 2,5 ton huren? De vorkheftruck of ook wel hefwagen op diesel (4×4) is ideaal om te huren voor ruwterrein.

Je kunt de heftruck huren voor evenementen of bouwplaatsen waar onverharde ondergronden zijn. Met de heftruck kun je namelijk zware materialen snel vervoeren.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode

1 dag
1 week
4 weken+

1 extra dag       

excl / incl BTW

185,- / 223,85
415,- / 502,15
Op aanvraag

83,- / 110,43

Omschrijving

Heftruck 2,5 ton voor ruwterrein huren? Het huren van deze Manitou heftruck met 2,5 ton hefvermogen is ideaal voor ruw terrein activiteiten. Op bouwplaatsen, mijnexploitaties en steengroeven wordt de ruwterrein heftruck veel gebruikt.

Met een hefhoogte van bijna 7 meter en een hefvermogen van 2500 kg kan deze robuuste machine krachtige prestaties neerzetten. Door de vierwielaandrijving kan er eenvoudig gemanoeuvreerd worden over een ruw terrein.

Daarnaast is de ruwterrein heftruck een krachtige heftruck met een mast. Geschikt voor alle terreinen en kan ook in extreme omstandigheden uitstekend presteren. Met de 4 aandrijfwielen, een hoge bodemvrijheid en zijn ideale afmetingen, is de vorkheftruck stabiel en goed hanteerbaar op alle terreinen.

Specificaties

Merk:                     Manitou
Aandrijving:          Diesel (4 x 4)
Cabine:                  dicht
Hefcapaciteit:      2500 kg
Hefhoogte:             7 meter
Eigen gewicht:      5685 kg

Veelgestelde vragen

Deze heftruck heeft een maximale hefcapaciteit van 2.500 kg. Je kan er dus tot 2,5 ton mee tillen.

De ruwterrein heftruck 2,5 ton is het makkelijkste te vervoeren met de transportservice van GECO. Zo kunnen wij met onze vrachtwagen de heftruck voor jou halen en brengen.

Nee deze ruwterrein heftrucks zijn aanbevolen om buiten te gebruiken. Je kan beter een LPG heftruck of een heftruck op accu huren voor binnengebruik. 

Meegeleverd

Volle diesel tank:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

Prijzen inclusief 7% SRR  excl / incl BTW

Dagtarief                         € 197,95 / 239,52
Weektarief                      € 444,05 / 537,30
Extra dagtarief              € 88,81 / 107,46

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Schoonmaakkosten

Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Handleiding

Ruwterrein heftruck huren in de buurt

Je kunt de ruwterrein heftruck 2,5 ton bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de ruwterrein heftruck op te halen. Of laat de hefrtuck bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede