Ruwterrein heftruck 2,5 ton

Ruwterrein heftruck 2,5 ton huren? De vorkheftruck of ook wel hefwagen op diesel (4×4) is ideaal om te huren voor ruwterrein.

Je kunt de heftruck huren voor evenementen of bouwplaatsen waar onverharde ondergronden zijn. Met de heftruck kun je namelijk zware materialen snel vervoeren.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR en eventuele kosten voor slijtage, verbruik, brandstof, schoonmaak en transport. Voor meer informatie zie huurregels onderaan de pagina

Periode

1 dag
1 week
4 weken+

1 extra dag*

*na 1e week, zie huurregels

excl / incl BTW

 185,- / 223,85
 415,- / 502,15
Op aanvraag

   83,- / 110,43

Omschrijving

Heftruck 2,5 ton voor ruwterrein huren? Het huren van deze Manitou heftruck met 2,5 ton hefvermogen is ideaal voor ruw terrein activiteiten. Op bouwplaatsen, mijnexploitaties en steengroeven wordt de ruwterrein heftruck veel gebruikt.

Met een hefhoogte van bijna 7 meter en een hefvermogen van 2500 kg kan deze robuuste machine krachtige prestaties neerzetten. Door de vierwielaandrijving kan er eenvoudig gemanoeuvreerd worden over een ruw terrein.

Daarnaast is de ruwterrein heftruck een krachtige heftruck met een mast. Geschikt voor alle terreinen en kan ook in extreme omstandigheden uitstekend presteren. Met de 4 aandrijfwielen, een hoge bodemvrijheid en zijn ideale afmetingen, is de vorkheftruck stabiel en goed hanteerbaar op alle terreinen.

Specificaties

Merk:                     Manitou
Aandrijving:          Diesel (4 x 4)
Cabine:                  dicht
Hefcapaciteit:      2500 kg
Hefhoogte:             7 meter
Eigen gewicht:      5685 kg

Veelgestelde vragen

Deze heftruck heeft een maximale hefcapaciteit van 2.500 kg. Je kan er dus tot 2,5 ton mee tillen.

De ruwterrein heftruck 2,5 ton is het makkelijkste te vervoeren met de transportservice van GECO. Zo kunnen wij met onze vrachtwagen de heftruck voor jou halen en brengen.

Nee deze ruwterrein heftrucks zijn aanbevolen om buiten te gebruiken. Je kan beter een LPG heftruck of een heftruck op accu huren voor binnengebruik. 

Meegeleverd

Volle diesel tank:               1 stuk

Optioneel

Handleiding

Huurregels

Prijzen inclusief 7% SRR  excl / incl BTW

Dagprijs                             € 197,95 / 239,52
Weekprijs                          € 444,05 / 537,30
Extra dag*                         € 88,81 / 107,46
*zie huurperiode hieronder

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Brandstof
Vol mee = vol retour.
Onze machines die op brandstof werken, worden verhuurd met een volle tank. Bij retournering tanken wij de machine, indien nodig, af. Verbruikte brandstof wordt doorberekend en vermeld op de factuur. Je hoeft dus alleen de brandstof te betalen die daadwerkelijk is verbruikt.
Afhankelijk van de machine, leveren wij ook brandstof mee. Niet aangebroken verpakkingen nemen wij weer retour aan het einde van de huurperiode. 

Transport
Wij kunnen de heftruck tegen vergoeding bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport zijn afhankelijk van de reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en/of opgehaald wilt hebben. Wil je de transportkosten weten, neem dan contact met ons op.

Schoonmaakkosten
Schoon mee = schoon retour.
Wij zijn zuinig op ons materieel. Je krijgt het dan ook schoon mee.
Wij verwachten dat het ook weer in dezelfde schone staat retour komt.
Is dat niet het geval, dan worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht.
Dit berekenen wij op basis van de hoeveelheid tijd die wij nodig hebben om het
materieel weer schoon te krijgen.

Huurperiode

 • Dag
  De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur of 8 draaiuren.
 • Weekend
  Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend (uiterlijk) 08.00 uur*. De huurprijs voor een weekend is gelijk aan een dagprijs.  De Weekendprijs komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden en/of 8 draaiuren worden overschreden. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
  *Mits die dag niet verhuurd.
 • Week
  Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur of 40 draaiuren.
  Wanneer de huurprijs bij meerdere dagen boven de weekprijs uitkomt, dan betaal je automatisch de weekprijs. 
 • Extra dag
  Huur je langer dan één week, dan betaal je in de meeste gevallen per extra dag een evenredig deel van de weekprijs.
  Bij materieel dat alleen per week verhuurd wordt (hierbij wordt op de productpagina alleen de weekprijs vermeld), betaal je bij extra dagen huur de weekprijs. 

Ruwterrein heftruck huren in de buurt

Je kunt de ruwterrein heftruck 2,5 ton bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de ruwterrein heftruck op te halen. Of laat de hefrtuck bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede