Ruwterrein heftruck 3 ton

Ruwterrein heftruck 3 ton huren? De vorkheftruck of ook wel hefwagen op diesel (4×4) is ideaal om te huren voor ruwterrein. Je kunt de heftruck huren voor evenementen of bouwplaatsen waar onverharde ondergronden zijn. Met de heftruck kun je namelijk zware materialen snel vervoeren.

Door het ontwerp van deze heftruck van Manitou en de vierwielaandrijving kan er eenvoudig gemanoeuvreerd worden over een ruw terrein

Je hebt een hefvermogen tot 3 ton met de ruwterrein heftruck

Verder is de draaicirkel compact waardoor je wendbaarheid groot is op ruwe terreinen met deze vorkheftruck

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een heftruck 3 ton voor ruwterrein huren. Het huren van deze efficiënte en krachtige heftruck van Manitou is ideaal voor activiteiten zoals binnen de houtindustrie. Maar ook op bouwplaatsen, mijnexploitaties en steengroeven wordt de ruwterrein heftruck veel gehuurd. Met een hefhoogte van 7 meter en een hefvermogen van 3000 kg kan deze robuuste machine krachtige prestaties neerzetten. Door het design van deze heftruck van Manitou en de vierwielaandrijving kan er eenvoudig gemanoeuvreerd worden over een ruw terrein.

Daarnaast is de ruwterrein heftruck een krachtige heftruck met een mast. Geschikt voor alle terreinen en kan ook in extreme omstandigheden uitstekend presteren. Met de 4 aandrijfwielen, een hoge bodemvrijheid en zijn ideale afmetingen, is de vorkheftruck stabiel en goed hanteerbaar op alle terreinen.

Specificaties

Merk: Manitou
Aandrijving: Diesel (4 x 4)
Cabine: dicht
Hefcapaciteit: 3000 kg
Hefhoogte: 7 meter
Eigen gewicht: 6020 kg

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de ruwterrein heftruck. Voordat je de 4×4 heftruck gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de ruwterrein heftruck huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de ruwterrein heftruck te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de ruwterrein heftruck huren?

De heftruck kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad