Steiger aanhanger

Steiger aanhanger huren? Deze aanhanger speciaal voor steigers is een briljante manier om je complete rolsteiger met een maximale werkhoogte van maar liefst 12 meter snel en gemakkelijk te kunnen opslaan en te vervoeren. Dankzij zijn lage leeggewicht  kun je deze aanhangwagen voor je rolsteiger gewoon met een standaard autorijbewijs B al achter de auto hangen.

Per dag:
17,50 excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          52,50 excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Wil je een aanhanger huren die speciaal ontworpen is voor het vervoeren van steigers? Huur dan de steigeraanhanger. Met deze unieke aanhanger zorg je dat steigers en steigeronderdelen efficiënt worden vervoerd.

Bovendien is het laden en lossen van deze steigers dankzij deze aanhanger een eitje. Belangrijk voordeel aan de steiger aanhanger, is dat je deze kunt vervoeren met rijbewijs B. In de basis is de aanhanger een eenvoudig en degelijke constructie. Want op de gegalvaniseerde aanhanger is plaats voor een rolsteiger van 12 meter platformhoogte compleet.

Dankzij deze steigeraanhangwagen heb je nooit meer last van los slingerende onderdelen van je rolsteiger. Want deze uiterst handige aanhanger bewaart alle losse elementen van je rolsteiger met een maximale platformhoogte van maar liefst 12 meter keurig bij elkaar.

Schoren, platforms, verticale standelementen: overal is een speciale plek voor bedacht op deze steigeraanhanger. Zo blijven alle onderdelen keurig bij elkaar en hoef je nooit meer te zoeken naar dat ene element dat natuurlijk altijd weer bij een collega in de bus ligt.

Specificaties

Normering:           RDW, TüV, NEN-EN 1004
Lengte:                   369 cm
Breedte:                 208 cm
Hoogte:                  208 cm
Geschikt voor:      alle brede rolsteigers en smalle steigers
Gewicht:                305 kg (leeg)

Veelgestelde vragen

De steigeraanhanger kan dit rolsteiger van maximaal 12 meter werkhoogte (10 mtr. platformhoogte) vervoeren. 

Met rijbewijs B. Omdat het gewicht van de aanhanger leeg 305 kg leeg is en volledig geladen niet boven de 750 kg uitkomt.

Nee, het steiger zit er niet stadaard bij inbegrepen. Mocht je er zelf een steiger bij willen huren, geef dit dan aan bij je reservering of huur los een steiger en selecteer de aanhanger erbij.

Meegeleverd

Stroomkabel:         1 stuk
Disselslot:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW         incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 17,50              € 22,01
Per week:             € 52,50              € 69,97

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Steiger aanhanger huren in de buurt

Je kunt de steiger aanhanger meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de rolsteiger aanhanger op te halen. Of laat de aanhangwagen voor steigers bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede