Steiger aanhanger

Steiger aanhanger huren? Deze aanhanger speciaal voor steigers is een briljante manier om je complete rolsteiger met een maximale werkhoogte van maar liefst 12 meter snel en gemakkelijk te kunnen opslaan en te vervoeren. Dankzij zijn lage leeggewicht  kun je deze aanhangwagen voor je rolsteiger gewoon met een standaard autorijbewijs B al achter de auto hangen.

Unieke aanhanger waardoor steigers vervoeren nog nooit zo makkelijk ging

De steiger aanhanger kun je rijden met rijbewijs B

Verder kun je met deze aanhanger alle brede en smalle steigers vervoeren tot 12 meter

  • Dag 17,50
  • Week 52,50

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een aanhanger huren die speciaal ontworpen is voor het vervoeren van steigers? Huur an de steigeraanhanger. Met deze unieke aanhanger zorg je dat steiger efficicient worden vervoerd. Bovendien is het laden en lossen van deze steigers dankzij deze aanhanger een eitje.

Belangrijk voordeel aan de steiger aanhanger, is dat je deze kunt vervoeren met rijbewijs B. In de basis is de aanhanger een eenvoudig en degelijke constructie. Want op de gegalvaniseerde aanhanger is plaats voor een rolsteiger van 12 meter platformhoogte compleet.

Dankzij deze steigeraanhangwagen heb je nooit meer last van los slingerende onderdelen van je rolsteiger. Want deze uiterst handige aanhanger bewaart alle losse elementen van je rolsteiger met een maximale platformhoogte van maar liefst 12 meter keurig bij elkaar. Schoren, platforms, verticale standelementen: overal is een speciale plek voor bedacht op deze steigeraanhanger. Zo blijven alle onderdelen keurig bij elkaar en hoef je nooit meer te zoeken naar dat ene element dat natuurlijk altijd weer bij een collega in de bus ligt.

Specificaties

Normering: RDW, TüV, NEN-EN 1004
Lengte:  369 cm
Breedte: 208 cm
Hoogte: 208
Geschikt voor: alle brede rolsteigers en alle smalle rolsteigers
Gewicht: 305 kg (leeg)

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Steiger Aanhanger huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de steiger aanhangwagen te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Steiger Aanhanger huren?

De steiger aanhangwagen kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad