Steiger aanhanger

Steiger aanhanger huren? Deze aanhanger speciaal voor steigers is een briljante manier om je complete rolsteiger met een maximale werkhoogte van maar liefst 12 meter snel en gemakkelijk te kunnen opslaan en te vervoeren. Dankzij zijn lage leeggewicht  kun je deze aanhangwagen voor je rolsteiger gewoon met een standaard autorijbewijs B al achter de auto hangen.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode

1 dag
1 week

1 extra dag       

excl / incl BTW

22,50 / 27,23
67,50 / 81,68

13,50 / 16,34

Omschrijving

Wil je een aanhanger huren die speciaal ontworpen is voor het vervoeren van steigers? Huur dan de steigeraanhanger. Met deze unieke aanhanger zorg je dat steigers en steigeronderdelen efficiënt worden vervoerd.

Bovendien is het laden en lossen van deze steigers dankzij deze aanhanger een eitje. Belangrijk voordeel aan de steiger aanhanger, is dat je deze kunt vervoeren met rijbewijs B. In de basis is de aanhanger een eenvoudig en degelijke constructie. Want op de gegalvaniseerde aanhanger is plaats voor een rolsteiger van 12 meter platformhoogte compleet.

Dankzij deze steigeraanhangwagen heb je nooit meer last van los slingerende onderdelen van je rolsteiger. Want deze uiterst handige aanhanger bewaart alle losse elementen van je rolsteiger met een maximale platformhoogte van maar liefst 12 meter keurig bij elkaar.

Schoren, platforms, verticale standelementen: overal is een speciale plek voor bedacht op deze steigeraanhanger. Zo blijven alle onderdelen keurig bij elkaar en hoef je nooit meer te zoeken naar dat ene element dat natuurlijk altijd weer bij een collega in de bus ligt.

Specificaties

Normering:           RDW, TüV, NEN-EN 1004
Lengte:                   369 cm
Breedte:                 208 cm
Hoogte:                  208 cm
Geschikt voor:      alle brede rolsteigers en smalle steigers
Gewicht:                305 kg (leeg)

Veelgestelde vragen

De steigeraanhanger kan dit rolsteiger van maximaal 12 meter werkhoogte (10 mtr. platformhoogte) vervoeren. 

Met rijbewijs B. Omdat het gewicht van de aanhanger leeg 305 kg leeg is en volledig geladen niet boven de 750 kg uitkomt.

Nee, het steiger zit er niet stadaard bij inbegrepen. Mocht je er zelf een steiger bij willen huren, geef dit dan aan bij je reservering of huur los een steiger en selecteer de aanhanger erbij.

Meegeleverd

Stroomkabel:         1 stuk
Disselslot:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR         excl / incl BTW
Dagtarief                         24,08 / 29,13
Weektarief                      72,23 / 87,39
Extra dagtarief               14,45 / 17,48

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Steiger aanhanger huren in de buurt

Je kunt de steiger aanhanger meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de rolsteiger aanhanger op te halen. Of laat de aanhangwagen voor steigers bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede