Aanhanger tandemasser

De aanhanger tandemasser is een comfortabele aanhangwagen wanneer je grotere materialen moet vervoeren. De aanhanger is uitermate geschikt voor grotere klussen zoals het vervoeren van steigermateriaal, meubels, grond of groot afval. De tandemasser is erg stabiel achter een auto en gemakkelijk mee achteruit te rijden.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode

1 dag
1 week

1 extra dag       

excl / incl BTW

30,- / 36,30
90,- / 108,90

18,- / 21,78

  

Omschrijving

Aanhangwagens tandemassers, de ideale plateauwagens en hulpmiddelen bij verhuizingen of klussen. Je hebt meer ruimte in de open aanhanger dan een enkelasser aanhanger. Ook ligt de aanhangwagen tandemasser prettiger achter een auto waardoor, achteruit rijden ook eenvoudiger is.

Vanwege de ruime afmetingen, 300 lengte bij 150 cm breedte, kun je van alles kwijt in de aanhangwagen kwijt. Ook mag je een stukje uitwijken bij een aanhangwagen. Maar let op dat je altijd veilig lading vervoert.

Deelbare lading mag aan de zijkanten maximaal 20 cm uitsteken, ondeelbare lading mag aan de zijkanten meer dan 20 cm uitsteken als de aanhanger niet breder dan 3 m is. Aan de achterkant mag deelbare lading niet meer dan 1 m uitsteken, ondeelbare lading mag onder voorwaarde meer dan 1 m uitsteken. Let op dat de voorkant niet mag uitsteken. Dit is ook niet veilig in verband met de achteruit van de auto of bus.

Eén van de manieren waardoor de aanhangwagen veilig vervoeren mogelijk maakt, is het rek. Het rek wat aan de voorkant van de aanhanger zit. Hierdoor kun je ladders of trappen makkelijker schuin vervoeren. En alsnog strak en veilig vastzetten met behulp van spanbanden.

 

Specificaties

Bak lengte:                301,00 cm
Bandenmaat:             145/80R13
Laadvloer hoogte:     49 cm
Uitvoering:                   Geremd
Eigen gewicht:            269kg
Netto laadvermogen: 1231kg
Bak breedte:                 126 cm
Bruto laadvermogen:  1500kg

Veelgestelde vragen

Je mag de aanhangwagen tandemasser rijden met rijbewijs B+ of BE. De aanhangwagen heeft een eigen kentekenplaat wat al aangeeft dat rijbewijs B niet voldoende is.

Geen probleem! Sommige noemen het oneway verhuur van aanhangers, maar bij GECO Verhuur ontzorgen wij jou graag. Daarom is het geen enkel probleem om de aanhanger bij de ene vestiging te huren, om vervolgens de aanhanger terug te brengen bij een andere vestiging.

Bij GECO Verhuur kun je voor een lange tijd (vakantie of zeer lange klus) een aanhanger huren. Geef dit aan bij je reservering en wij maken een scherpe prijs voor de huurperiode die jij nodig hebt.

Meegeleverd

Aanhanger:                   1 stuk
Verloopstekker:           1 stuk
Disselslot:                     1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         32,10 / 38,84
Weektarief                      96,30 / 116,52
Extra dagtarief               19,26 / 23,30

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Aanhanger tandemasser huren in de buurt

Je kunt de aanhanger tandemasser bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de aanhangwagen op te halen. Of laat de aanhanger bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede