Breed rolsteiger 10 meter

Het brede aluminium rolsteiger is ideaal om te huren voor verschillende klussen. Je staat stevig op het steiger maar bent ook wendbaar door de verstelbare wielen. Een steiger is onmisbaar bij het schilderen op hoogte, onderhouds- werkzaamheden en installatie- werkzaamheden.

Prijzen excl. 7% SRR en 21% BTW

 

1 dag          84,-  

1 week       120,-

4 weken    op aanvraag

Omschrijving

Rolsteigers hebben de mogelijkheid om eenvoudig verplaatst te worden dankzij de wielen die onderaan de steiger geplaatst zijn. Ondanks de wielen zijn de rolsteigers erg stabiel. Bovendien kunnen deze gemakkelijk worden uitgebreid naar een grote hoogte. Daarnaast zijn de aluminium rolsteigers flexibel, licht in gewicht en vooral stabiel en veilig.

De rolsteigers die je bij ons huurt zijn van het A-merk Custers. Custers staat bekend om de hoogwaardige materialen en de gecertificeerde kwaliteit. Naast dat wij zelf onze steigers streng keuren, voldoen de aluminium rolsteigers aan de geldende Europese regelgeving in alle Europese landen.

De steigers hebben altijd een belasting van 200 kg/m2 (klasse 3), gelijkmatig verdeeld over het platform. Een platform van 2,5 meter heeft dus een maximale belasting van ruim 275 kg.

Bij vrijstaand gebruik van het steiger moeten er 4 uitzetpoten gemonteerd worden, bij gebruik tegen de wand zijn 2 uitzetpoten voldoende.

De steigers die je bij ons kunt huren, hebben nog een groot voordeel. Door de grotere wanddikte van de gebruikte buizen zijn er minder kruizen nodig. Hierdoor ontstaat meer vrije werkruimte.

Specificaties

Platform-/vloerhoogte:      1030 cm
Werkhoogte:                          1230 cm
Belasting:                               200 kg/m2 (klasse 3)
Lengte platform:                  250 cm
Breedte platform:                130 cm
Soort platform:                     dicht en met luik 
Soort frame:                          dicht of doorloop

Veelgestelde vragen

Het steiger bouw je onderdeel voor onderdeel op. Belangrijk is dat je let op de stabiliteit en het evenwicht van het steiger. In de opbouwhandleiding vind je de verplichte opbouwmanier. 

Zeker, de gebruiker is verantwoordelijk voor het aanwezig zijn van de handleiding op de plaats waar de rolsteiger wordt gemonteerd en gebruikt, alsmede bij degene die toezicht houdt op de werkzaamheden.

Meegeleverd

Breed rolsteigerset 10 meter:       1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag                 € 84,-               € 108,76
Per week             € 120,-              € 155,36

Kijk hier voor meer informatie over borg, prijzen, schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.

Brede rolsteiger huren in de buurt

Je kunt het breed rolsteiger 10 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de aluminium rolsteiger op te halen. Of laat het steiger 10 meter bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede