Aanhanger enkelasser met huif

De aanhangwagen enkelasser met huif is de gemakkelijkste aanhangwagen wanneer je spullen droog of bedekt moet vervoeren. De aanhanger is met rijbewijs B te trekken en ook nog eens voor een scherpe prijs te huur is. Vervoerde goederen worden veilig en droog getransporteerd dankzij de huif die de bak afschermt.

Als je gemakkelijk spullen droog wilt vervoeren, kun je de aanhanger enkelasser met huif huren

De huif zorgt er voor dat je de lading van de aanhanger bedenkt. Dit kan tot maximaal 450 kg laadvermogen

De aanhanger met huif is zo populaire vanwege het feit dat je de aanhanger mag besturen met rijbewijs B

  • Dag 25,-
  • Week 75,-

Exclusief spanbanden, S/R regeling en eventuele schoonmaakkosten

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

De aanhanger enkelasser met huif is één van de meest gehuurde type aanhangwagens. Dit komt voornamelijk doordat deze aanhanger met rijbewijs B te trekken is. Vervoerde goederen worden veilig en droog getransporteerd dankzij de huif die de bak afschermt.

Als je kleinere spullen droog wilt vervoeren, is het de gemakkelijkste aanhangwagen om te huren. De huif schermt het materiaal in de aanhanger af. De hoogte van de huif vanaf de bak is 150 centimeter. Deze aanhangwagens zijn bovendien geremd.

Specificaties

Totaal draagvermogen: 750 kg
Ledig gewicht: 300 kg
Laadvermogen: 450 kg
Uitvoering: geremd
Totale lengte: 250 centimeter
Totale breedte: 130 centimeter

Totale hoogte: 150 centimeter

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Aanhanger enkelasser met huif huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de aanhanger te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Aanhanger enkelasser met huif huren?

De aanhanger kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

Aanhanger huren en vervolgens elders inleveren

Geen probleem! Sommige noemen het oneway verhuur van aanhangers, maar bij GECO Verhuur ontzorgen wij jou graag. Daarom is het geen enkel probleem om de aanhanger bij de ene vestiging te huren, om vervolgens de aanhanger terug te brengen bij een andere vestiging. Bij alle vestigingen van GECO Verhuur hebben wij aanhangers op voorraad. Zodat jij deze waar dan ook kunt oppikken en mee kunt nemen voor jouw klus.

Je kunt deze ‘oneway way manier’ van aanhangers huren, aangeven bij je reservering. Vanzelfsprekend kost dit je niks extra’s én staan bij alle vestigingen de koffie voor je klaar! 

Als je direct een vraagt hebt over het huren van je aanhanger, staan onze verhuurmedewerkers voor je klaar. Binnen openingstijden proberen we direct te reageren.

Zo blij met je aanhanger? Laat het je vrienden weten via social media.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Langere tijd een aanhanger huren

Wanneer je een lange klus hebt of een aanhanger mee op vakantie wilt nemen, is het logisch dat je deze voor een lange periode wilt huren. Bij GECO Verhuur kun je voor een lange tijd een aanhanger huren. Geef dit aan bij je reservering en wij maken een scherpe prijs voor de huurperiode die jij nodig hebt. 

De aanhanger biedt meer mogelijkheden dan de kofferbak. Vandaar als die extra spullen toch mee moeten naar de camping in Frankrijk, kun je een aanhanger huren van GECO Verhuur. Als je dit aangeeft bij onze verhuurmedewerkers, denken zij met jou mee. We selecteren samen de juiste aanhanger en maken daar de geschikte scherpe prijs voor. Kortom, voor elke situatie kun je een aanhanger huren bij GECO Verhuur.

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad