Machinetransporter 3500kg

Machine vervoeren over de openbare weg? Huur dan een machinetransporter. Machinetransporters zijn speciaal gebouwd om het gewicht van zwaardere machines te kunnen dragen. Verder zijn de transporters stabiel, zodat machines die niet meer kunnen rijden.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode

1 dag
1 week

1 extra dag       

excl / incl BTW

75,- / 90,75
225,- / 272,25

45,- / 54,45

Omschrijving

In de basis zijn onze machinetransporter in te schakelen voor het transporteren van verschillende soorten machines. Zoals shovels, mini gravers, mini kranen en heftrucks.

Het fijne van de machinetransporters is dat de aanhangwagens extra laag zijn. Waardoor het oprijden veiliger is in vergelijking met een gewone aanhanger.

Een duidelijk voordeel van een machine transporter huren, is natuurlijk de flexibiliteit waarmee je er gebruik van kunt maken.

Een machinetransporter is voor veel doeleinden te gebruiken, de aanhangwagens zijn hoofdzakelijk gebouwd om het zware werk in het veld op te knappen.

Om in Nederland met een machinetransporter te mogen rijden is een BE of B+  rijbewijs benodigd. Aanhangwagens zijn er met verschillende soorten laadvermogens, dit varieert van 0 tot 3500 kg.

Specificaties

Laadvloerlengte:             394 cm
Laadvloerbreedte:          180 cm
Laadvloer hoogte:            32 cm
Bandenmaat:                    185/60R12
Uitvoering:                          Geremd
Eigen gewicht:                  905kg
Netto laadvermogen:      2595kg
Bruto laadvermogen:      3500kg

Veelgestelde vragen

De machinetransporter is ideaal om te huren voor het vervoeren van machines tot 3.500kg. De machinetransporter ligt lager bij de grond zodat machines er makkelijk op gereden kunnen worden.

Geen probleem! Sommige noemen het oneway verhuur van machinetranspoters, maar bij GECO Verhuur ontzorgen wij jou graag. Daarom is het geen enkel probleem om de machinetransporter bij de ene vestiging te huren, om vervolgens de transporter terug te brengen bij een andere vestiging.

Meegeleverd

Machinetransporter:       1 stuk 
Verloopstekker:                1 stuk
Disselslot:                          1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         80,25 / 97,10
Weektarief                      240,75 / 291,31
Extra dagtarief               48,15 / 58,26

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaalt u automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Machinetransporter huren in de buurt

Je kunt de machinetransporter 3.500kg bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de machinetransporter op te halen. Of laat de aanhangwagen voor machines bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede