Voegenslijpmachine

De voegenslijpmachine met Ø 125 mm is een lichte machine voor het uitfrezen en slijpen van harde en zachte voegen voorzien van stofafzuiging. Aan de hand van de stofafzuigslang wordt het schadelijke stof tijdens het voegen en slijpen opgevangen. Het compact design en spits toelopend uiteinde van de machine zorgt er voor dat de voegenslijper lekker in de hand ligt en er langer mee gewerkt kan worden zonder vermoeid te raken. De voegenslijpmachine is geschikt voor het wegslijpen van tegelvoegen zonder de naburige tegels te beschadigen. Ideaal voor de renovatie en herstelling van tegels in keuken en badkamer.

Met de voegenslijper kun je harde en zachte voegen uitfrezen

Doordat je de beschikking hebt over stofafzuiging, zorg je er voor dat je stofarm kunt werken

Het compacte design zorgt er voor dat de voegenslijper lekker in de hand ligt
  • Dag 15,-
  • Week 37,50

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Voegenslijpmachine huren? Wanneer je harde en zachte voegen wilt uitfrezen of heb je aan deze slijpmachine de juiste. Met stofzuiging biedt de mortelslijper je de mogelijkheid om tegelvoegen weg te slijpen zonder de naburige tegels te beschadigen. Ideaal voor de renovatie en herstelling van tegels in keuken en badkamer.

Bovendien snijdt de voegenslijpmachine vierkant, diep en met precisie. Hierdoor is de voegenslijper ideaal voor professionals en doe-het-zelvers.

Specificaties

Aandrijving: elektrisch 
Gewicht:  4 kg zonder blad
Maximale zaagdiepte:  125 mm

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Voegenslijpmachine huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de voegenslijper te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Voegenslijpmachine huren?

De voegenslijper Ø 125 mm kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad