Magni verreiker 30 meter

Wil je een Magni verreiker 30 meter huren? Met het huren van een roterende verreiker van het merk Magni, kies je voor een oplossing op ruwterrein. Want de roterende verreiker wordt ook wel multi-kraan of roterende, telescopische heftruck genoemd. De verreiker is ideaal om te huren omdat deze machine je uitgebreide functies en perfecte veiligheid op een bouwplaats biedt.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Magni verreiker 30 meter huren doe je bij GECO Verhuur. Je kunt bij GECO Verhuur een Magni roterende verreiker huren met een hefhoogte van bijna 30 meter.

Bovendien zijn verreikers ideaal om te huren voor het heffen en verplaatsen van lasten op moeilijk bereikbare plekken. Want de verreikers zijn uitgerust met een telescooparm waar je verschillende opzetstukken aan kunt bevestigen. Dat maakt verreikers erg veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

Daarnaast heeft de roterende verreiker van Magni een unieke en zeer overzichtelijke werkcabine voorzien van airco en overdruk. Deze roterende verreiker Magni imponeert op het gebied van hefvermogen van 4.999kg en hefhoogte van 29,9 meter.

Bovendien gaat de werkcabine jou het comfort bieden voor de lange werkdagen. De cabine is namelijk ruim, biedt voldoende zicht en beschikt over apparatuur die binnen handbereik is.

Specificaties

Aandrijving:       diesel 4×4
Hefhoogte:         29,9 meter
Reikwijdte:         7,78 meter
Breedte:              2,50 meter
Hefvermogen:    4.999 kg
Rotatie:                continu °
Draaicirkel:         6,57 meter
Hoogte:                3,09 meter
Gewicht:              19.000 kg
Lengte:                 7,78 meter
Vermogen:          129 pk

Veelgestelde vragen

Iemand met een geldig verreiker certificaat is bevoegd om deze verreiker te besturen. Ook op de openbare weg heb je een speciaal T-rijbewijs nodig.

Je kunt met deze verreiker reiken tot 7,78 meter. Dit is te vinden in de specificaties. Net als de hefhoogte, hefvermogen, eigen gewicht en meer

Nee, bij ons huur je geen machinist/bestuurder. Wij verhuren uitsluitend de verreiker. En uiteraard ook andere gereedschappen, machines en materialen.

Meegeleverd

Stempelplaten:               4 stuks
Volle diesel tank:           1 stuk

Optioneel

Lepels
Bak
Rijplaten
Pionnen

Tarieven

                                  incl. SRR en BTW
Per dag:                 op aanvraag
Per week:              op aanvraag
4 weken:                op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Verreiker huren in de buurt

Je kunt de Magni verreiker 30 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de verreiker op te halen. Of laat de verreiker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede