Magni verreiker 23 meter

Wil je een Magni verreiker huren? Met het huren van een roterende verreiker van het merk Magni, kies je voor een oplossing op ruwterrein. Want de roterende verreiker wordt ook wel multi-kraan of roterende, telescopische heftruck genoemd. De verreiker is ideaal om te huren omdat deze machine je uitgebreide functies en perfecte veiligheid op een bouwplaats biedt.

De Magni verreiker is multi-inzetbaar en heeft een hefhoogte van 23 meter

Bovendien is de verreiker te roteren waardoor je flexibel bent

Verder kun je met de Magni roterende verreiker zware lasten tillen onder ruwe terreinen omstandigheden

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een roterende verreiker huren? Je kunt bij GECO Verhuur een Magni roterende verreiker huren met een hefhoogte van bijna 23 meter. Bovendien zijn verreikers ideaal om te huren voor het heffen en verplaatsen van lasten op moeilijk bereikbare plekken. Want de verreikers zijn uitgerust met een telescooparm waar je verschillende opzetstukken aan kunt bevestigen. Dat maakt verreikers erg veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

De Magni verreiker heeft een hefvermogen van bijna 5000 kg, een reikwijdte van 19,5 meter en een hefhoogte van vrijwel 23 meter. Deze eigenschappen maakt de Magni verreiker 23 meter huren ideaal om te huren. De verreiker is zeer geschikt voor het tillen en verzetten van zware lasten. Maar ook voor het werken op een ruw terrein wordt een eenvoudige opgave met deze verreiker van Magni. De machine beschikt namelijk over draaibare stempels en een snel werkend stabilisatiesysteem. Daarnaast wordt het manoeuvreren met zwaar materieel eenvoudig door het vermogen van 134 pk, de compacte afmetingen en de hoge wendbaarheid. Bovendien is de Magni verreiker voorzien van een ruime werkcabine. Die goed zicht biedt, airconditioning heeft en beschikt over interactieve touchscreenbediening. Deze kenmerken maakt verreiker zeer geschikt om lange werkdagen te maken.

Specificaties

Aandrijving: diesel 4×4
Hefhoogte: 22,80 meter
Reikwijdte: 19,50 meter
Breedte: 2,50 meter
Hefvermogen: 4.999 kg
Rotatie: continu °

Draaicirkel: 5,98 meter

Hoogte: 3,09 meter

Gewicht: 16.830 kg
Lengte: 7,18 meter

Vermogen: 134 pk

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de Magni verreiker. Maar ook de verschillende lastendiagram. Voordat je de Magni verreiker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Roterende verreiker huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de verreiker te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Roterende verreiker huren?

De verreiker kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad