Magni verreiker 23 meter

Wil je een Magni verreiker 23 meter huren? Met het huren van een roterende verreiker van het merk Magni, kies je voor een oplossing op ruwterrein. Want de roterende verreiker wordt ook wel multi-kraan of roterende, telescopische heftruck genoemd. De verreiker is ideaal om te huren omdat deze machine je uitgebreide functies en perfecte veiligheid op een bouwplaats biedt.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

23 meter met een verreiker? Ga dan voor de Magni verreiker 23 meter. Je kunt bij GECO Verhuur een Magni roterende verreiker huren met een hefhoogte van bijna 23 meter.

Daarnaast zijn verreikers ideaal om te huren voor het heffen en verplaatsen van lasten op moeilijk bereikbare plekken. Want de verreikers zijn uitgerust met een telescooparm waar je verschillende opzetstukken aan kunt bevestigen. Dat maakt verreikers erg veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

De Magni verreiker heeft een hefvermogen van bijna 5000 kg. Een reikwijdte van 19,5 meter en een hefhoogte van vrijwel 23 meter. Deze eigenschappen maakt de Magni verreiker 23 meter huren ideaal om te huren.

De verreiker is zeer geschikt voor het tillen en verzetten van zware lasten. Maar ook voor het werken op een ruw terrein wordt een eenvoudige opgave met deze verreiker van Magni. De machine beschikt namelijk over draaibare stempels en een snel werkend stabilisatiesysteem.

Daarnaast wordt het manoeuvreren met zwaar materieel eenvoudig door het vermogen van 134 pk, de compacte afmetingen en de hoge wendbaarheid. Bovendien is de Magni verreiker voorzien van een ruime werkcabine. Die goed zicht biedt, airconditioning heeft en beschikt over interactieve touchscreenbediening.

Deze kenmerken maakt verreiker zeer geschikt om lange werkdagen te maken.

Specificaties

Aandrijving:            diesel 4×4
Hefhoogte:              22,80 meter
Reikwijdte:             19,50 meter
Breedte:                   2,50 meter
Hefvermogen:        4.999 kg
Rotatie:                    continu °
Draaicirkel:             5,98 meter
Hoogte:                    3,09 meter
Gewicht:                  16.830 kg
Lengte:                     7,18 meter
Vermogen:               134 pk

Veelgestelde vragen

De Magni verreiker 23 meter is een roterende verreiker. De rotatie is continu.

Deze verreiker is zonder T-rijbewijs niet over de openbare weg te verplaatsen. Ook kun je deze niet kwijt op een aanhanger. Maar de vrachtwagen in combinatie met oprijplaat van GECO Verhuur is de beste oplossing.

Het eigen gewicht (dus hoeveel de verreiker weegt) bedraagt 16.830 kg. Het gewicht wat de verreiker kan tillen is 4.999 kg.

Meegeleverd

Stempelplaten:               4 stuks
Volle dieseltank:             1 stuk

Optioneel

Lepels
Bak
Rijplaten
Pionnen

Tarieven

                                 incl. SRR en BTW
Per dag:                op aanvraag
Per week:             op aanvraag
4 weken:               op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Verreiker huren in de buurt

Je kunt de Magni verreiker 23 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de verreiker op te halen. Of laat de verreiker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede