Magni verreiker 25 meter

Wil je een Magni verreiker huren? Met het huren van een roterende verreiker van het merk Magni, kies je voor een oplossing op ruwterrein. Want de roterende verreiker wordt ook wel multi-kraan of roterende, telescopische heftruck genoemd. De verreiker is ideaal om te huren omdat deze machine je uitgebreide functies en perfecte veiligheid op een bouwplaats biedt.

De Magni verreiker is multi-inzetbaar en heeft een hefhoogte van 25 meter

Bovendien is de verreiker te roteren waardoor je flexibel bent

Verder kun je met de Magni roterende verreiker zware lasten tillen onder ruwe terreinen omstandigheden

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een roterende verreiker huren? Je kunt bij GECO Verhuur een Magni roterende verreiker huren met een hefhoogte van bijna 25 meter. Bovendien zijn verreikers ideaal om te huren voor het heffen en verplaatsen van lasten op moeilijk bereikbare plekken. Want de verreikers zijn uitgerust met een telescooparm waar je verschillende opzetstukken aan kunt bevestigen. Dat maakt verreikers erg veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

Bovendien is deze roterende verreiker compact zeer wendbaar. Bovendien is dankzij de roterende functie inzetbaar op moeilijk bereikbare plaatsen. Waardoor de roterende verreiker geschikt is voor het snel en makkelijk transporteren en verplaatsen van materieel. De Magni verreiker 25 meter huren is te huren voor multifunctioneel gebruik. Inzetbaar voor meerdere toepassingen. Dankzij zijn sterke kenmerken. De verreiker heeft een hefhoogte van bijna 25 meter met een maximale hefvermogen van 4999kg en een reikwijdte van meer dan 21 meter. De RTH-serie van Magni is voorzien van een cabine met airco, waardoor een veilig en aangenaam werkklimaat in de cabine wordt gegarandeerd. Deze verreikers zijn geschikt voor werkzaamheden waar een verhoogde kans is op een vervuilde omgevingslucht, zoals asbestwerkzaamheden, werkzaamheden met verontreinigde grond en werken in tunnels.

Specificaties

Aandrijving: diesel 4×4
Hefhoogte: 25 meter
Reikwijdte: 21,20 meter
Breedte: 2,50 meter
Hefvermogen: 4.999 kg
Rotatie: continu °

Draaicirkel: 6,39 meter

Hoogte: 3,09 meter

Gewicht: 18.000 kg
Lengte: 7,62 meter

Vermogen: 134 pk

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de Magni verreiker. Maar ook de verschillende lastendiagram. Voordat je de Magni verreiker gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Roterende verreiker huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de verreiker te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Roterende verreiker huren?

De verreiker kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad