Magni verreiker 25 meter

Wil je een Magni verreiker 25 meter huren? Met het huren van een roterende verreiker van het merk Magni, kies je voor een oplossing op ruwterrein. Want de roterende verreiker wordt ook wel multi-kraan of roterende, telescopische heftruck genoemd. De verreiker is ideaal om te huren omdat deze machine je uitgebreide functies en perfecte veiligheid op een bouwplaats biedt.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Verreiker van 25 meter nodig? Ga dan voor de Magni verreiker 25 meter. Je kunt bij GECO Verhuur een Magni roterende verreiker huren met een hefhoogte van bijna 25 meter.

Bovendien zijn verreikers ideaal om te huren voor het heffen en verplaatsen van lasten op moeilijk bereikbare plekken. Want de verreikers zijn uitgerust met een telescooparm waar je verschillende opzetstukken aan kunt bevestigen. Dat maakt verreikers erg veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

Ook is deze roterende verreiker compact zeer wendbaar. Daarnaast is dankzij de roterende functie inzetbaar op moeilijk bereikbare plaatsen. Waardoor de roterende verreiker geschikt is voor het snel en makkelijk transporteren en verplaatsen van materieel.

De Magni verreiker 25 meter huren is te huren voor multifunctioneel gebruik. Inzetbaar voor meerdere toepassingen. Dankzij de sterke kenmerken van de verreiker:

  • De verreiker heeft een hefhoogte van bijna 25 meter met een maximale hefvermogen van 4999kg en een reikwijdte van meer dan 21 meter.
  • De RTH-serie van Magni is voorzien van een cabine met airco, waardoor een veilig en aangenaam werkklimaat in de cabine wordt gegarandeerd.
  • Deze verreikers zijn geschikt voor werkzaamheden waar een verhoogde kans is op een vervuilde omgevingslucht, zoals asbestwerkzaamheden, werkzaamheden met verontreinigde grond en werken in tunnels.

Specificaties

Aandrijving:          diesel 4×4
Hefhoogte:            25 meter
Reikwijdte:            21,20 meter
Breedte:                 2,50 meter
Hefvermogen:      4.999 kg
Rotatie:                   continu °
Draaicirkel:            6,39 meter
Hoogte:                   3,09 meter
Gewicht:                 18.000 kg
Lengte:                    7,62 meter
Vermogen:              134 pk

Veelgestelde vragen

Je kunt deze verreiker het beste transporteren achterop een vrachtwagen in de vorm van een oprijwagen. GECO Verhuur heeft de beschikking over deze oprijwagen waardoor wij het transport kunnen uitvoeren.

Nee, je mag niet zomaar over de openbare weg met deze verreiker. Je dient hier een speciaal T-rijbewijs voor nodig te hebben.

Je kan tot maximaal 4.999 kg heffen met deze verreiker. Let goed op de datasheet zodat je welke lasten tot welke hoogtes en hoeken kan liften.

Meegeleverd

Stempelplaten:               4 stuks
Volle dieseltank:             1 stuk

Optioneel

Lepels
Bak
Rijplaten
Pionnen

Tarieven

                                    incl. SRR en BTW
Per dag:                   op aanvraag
Per week:               op aanvraag
4 weken:                 op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Verreiker huren in de buurt

Je kunt de Magni verreiker 25 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de verreiker op te halen. Of laat de verreiker bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede