Dakkapelsteiger groot

Een dakkapelsteiger of uitwijkconsole is ideaal om te huren als je aan het klussen bent aan je dakkapel. Het uitwijkconsole monteer je eenvoudig aan het steiger zodat je trappen, erkers of ruimte tussen de dakgoot en de dakkappel makkelijk kunt overbruggen. Het uitwijkconsole is toepasbaar op zowel brede als smalle rolsteigers.

Door middel van het uitwijkconsole bereik je de dakkapel traploos

Het dakkapelsteiger is eenvoudig en flexibel op te bouwen. Of je laat dit doen door ons

De aluminium dakkapelsteiger van Custers is speciaal ontworpen voor het verrichten van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan dakkapellen

  • Dag 31,50
  • Week 45,-

Exclusief transport, opbouw en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Een dakkapel is vaak lastig te bereiken. Met het toevoegen van een uitwijkconsole aan je rolsteiger is dit verleden tijd. Je creëert voor jezelf namelijk een verlengd platform zodat je de dakkapel optimaal kan bereiken. Op bijna elke hoogte of helling van het dak. De uitwijkconsole is de ideale dakkapelsteiger voor iedereen die zijn werkzaamheden aan een dakkapel veilig en eenvoudig wilt uitvoeren. De Custers dakkapelsteiger is uit te breiden tot maximaal 4 platformen. Bovendien is de dakkapelsteiger ook in de lengte uit te breiden.

Schuren, verven of het vervangen van een raam. Met de Uitwijkconsole zijn je werkzaamheden altijd binnen handbereik. De uitwijkconsole bevestig je eenvoudig aan het steigerframe je rolsteiger. De stempel van de uitwijkconsole heeft een zachte bescherming. Zo krijg je geen onnodige beschadigingen aan het dak.

Specificaties

Lengte per platform: 250 centimeter
Breedte: 130 centimeter 
Maximale overspanning: tot 260 centimeter
Maximale belasting op overspanning: 250 kg
Geschikt bij een hellingshoek van een dak: van 30º tot 60º
Dakverankering: niet noodzakelijk
Toepasbaar: op nagenoeg alle steigermerken
Merk:  Custers

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Als je een uitwijkconsole of dakkapelsteiger gaat huren, adviseren wij om de gebruikshandleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je het Dakkapel steiger huren?

Het is tevens mogelijk om het dakkapel steiger te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je het Dakkapel steiger huren?

Het dakkapel steiger kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00