Schoorsteensteiger enkel

Een schoorsteensteiger is ideaal om te huren als je aan het klussen bent aan je schoorsteen of op de nok van het dak. Een schoorsteensteiger creëert een veilige en horizontale werkplek. Het veilige schoorsteen steiger is voorzien van alle bijbehorende onderdelen zoals; plateaus, schoren, nokladders en andere benodigdheden. Natuurlijk voldoet het steiger aan laatst gestelde NEN normen.

Het schoorsteensteiger zorgt voor een veilige en flexibele werkplaats rondom of aan je schoorsteen

Het steiger wordt streng gecontroleerd en voldoet aan de NEN normen en DGUV

Het schoorsteensteiger is redelijk eenvoudig op te bouwen aan de hand van de opbouwhandleiding. Uiteraard kun je dit ook door ons laten doen

  • Dag 63,-
  • Week 90,-

Exclusief transport, opbouw en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Bij de opbouw van het Custers schoorsteensteiger kun je gebruik maken van bekende onderdelen. Te weten: opbouwframes, leuningframes, horizontalen en platforms. Met de toevoeging van slechts 3 specifieke onderdelen, creëer je een veilige werkplek rondom je schoorsteen.

Aan de hand van de ladder, nokschaar en basissteun van GECO Verhuur creëert je een uiterst veilig en comfortabel werkvlak. Hierbij kun je variëren in uitvoering aan één of beide zijde(n) van de nok. Bovendien kun je verschillen in platformlengte, opbouwhoogte, hellingshoek en ladderlengte. Kortom, door een schoorsteensteiger te huren heb je een ARBO-vriendelijke oplossing voor werk aan schoorstenen.

Specificaties

Lengte: 250 centimeter
Breedte: 130 centimeter
Geschikt bij: hellingshoek van dak van 30º tot 60º
Maximale belasting: 200 kg/m²
Dakverankering: niet noodzakelijk
Merk:  Custers

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Als je een schoorsteensteiger gaat huren, adviseren wij om de gebruikshandleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je het Schoorsteensteiger huren?

Het is tevens mogelijk om het schoorsteen steiger te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je het Schoorsteensteiger huren?

Het schoorsteensteiger kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00