Schoorsteensteiger enkel

Een schoorsteensteiger is ideaal om te huren als je aan het klussen bent aan je schoorsteen of op de nok van het dak. Een schoorsteensteiger creëert een veilige en horizontale werkplek. Het veilige schoorsteen steiger is voorzien van alle bijbehorende onderdelen zoals; plateaus, schoren, nokladders en andere benodigdheden. Natuurlijk voldoet het steiger aan laatst gestelde NEN normen.

Per dag:
63,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          90,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Bij de opbouw van het Custers schoorsteensteiger kun je gebruik maken van bekende onderdelen. Te weten: opbouwframes, leuningframes, horizontalen en platforms. Met de toevoeging van slechts 3 specifieke onderdelen, creëer je een veilige werkplek rondom je schoorsteen.

Aan de hand van de ladder, nokschaar en basissteun van GECO Verhuur creëert je een uiterst veilig en comfortabel werkvlak. Hierbij kun je variëren in uitvoering aan één of beide zijde(n) van de nok.

Bovendien kun je verschillen in platformlengte, opbouwhoogte, hellingshoek en ladderlengte. Kortom, door een schoorsteensteiger te huren heb je een ARBO-vriendelijke oplossing voor werk aan schoorstenen.

Specificaties

Lengte:                          250 cm
Breedte:                        130 cm
Hellingshoek dak:       geschikt voor 30º – 60º
Maximale belasting:   200 kg/m²
Dakverankering:          niet noodzakelijk
Merk:                              Custers

Veelgestelde vragen

Het schoorsteensteiger is redelijk eenvoudig op te bouwen aan de hand van de opbouwhandleiding. Uiteraard kun je dit ook door ons laten doen.

Geschikt voor een renoveren en metselen van schoorstenen. Lichtgewicht aluminium schoorsteensteiger, voor de echte doe-het-zelver en professional.

Meegeleverd

Schoorsteensteiger:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 63,-               € 81,57
Per week:             € 90,-                € 116,52

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Schoorsteensteiger huren in de buurt

Je kunt de schoorsteensteiger bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de steiger voor schoorstenen op te halen. Of laat de schoorsteensteiger bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede